Odată cu creşterea copilului, şi lenjeria specifică pătuţului sau trebuie să se schimbe. Nu ne referim aici la schimbarea impusă de igienă, ci o schimbare în privinţa coloritului sau al imprimeurilor.

În acest sens vă sugerăm câteva variante de  seturi de lenjerii realizate special pentru pătuţurile copiilor de 4- 12 ani, ce pot fi utilizate cu succes fiind rezistente la utilizări şi spălări repetate fără deformare sau deteriorarea culorii.

Fireşte că pentru această vârstă lenjeria trebuie personalizată coloristic în funcţie de genul copilului, dar trebuie să aveţi în vedere şi coloritul acestora, adecvat amenajării interioare din încăpere. Şi acestea, alături de mobilier, covor, corpuri de iluminat şi coloritul pereţilor, contribuie în egală măsură la realizarea unei ambianţe plăcute şi la un design adecvat.

Dacă decideţi că trebuie să reorganizati camera celui mic, vă sugerăm să alegeţi câteva dintre variantele de modele special create în acest scop.

“Lenjerie de pat Tac Disney Frozen Elsa&Anna” personalizată cu elemente decorative specifice fetiţelor. Aceasta conţine cersaf de pilotă cu dimensiunile de 160 x 220 cm; cearșaf pat cu dimensiunile de 100 x 200 cm accesorizat cu elastic de jur împrejur pentru fixarea perfectă pe saltea, 1 faţă de pernă cu dimensiunile de 50 x 70 cm.

Materialul cu densitate 145 TC Bumbac %100, ţesătură Ranforce, design grafic elegant şi la modă rezistă spălărilor şi utilizărilor îndelungate. Absoarbe umezeala, transpiraţia de pe corp destul de bine pentru a păstra confortul în nopţile călduroase şi are proprietăţi igienice perfecte. Nu necesită călcare şi se spală la temperaturi de maxim 60 grade.

Băieţii vor fi încântaţi să doarmă în  patutul lor pe lenjeria” Bob the Builder 160 x 200cm BOB02DC” personalizată coloristic şi cu design special.

Acest set se compune din cersaf pilota cu dimensiunile de 160 x 200 cm şi husă pernă 80 x 70 cm la care puteţi accesoriza un cersaf de pat cu sau fără elastic în culorile: alb, bleu, galben sau verde.

Elementele de lenjerie sunt confecţionate din bumbac 100% şi îşi păstrează rezistenţă şi culorile chiar şi după 3-4 ani de utilizare repetată.

În aceeaşi categorie puteţi alege lenjeria din bumbac, două piese, varianta coloristică verde, „LEGO HERO Factory Duncan” lângă care puteţi utiliza un cersaf de pat alb sau verde.

„Lenjeria de pat Bob the Builder 160 x 200cm BOB01DC” compusă din două elemente: husă pilota 160 x 200 cm şi husă pernă 80 x 70cm din bumbac delicat şi rezistent la utilizări îndelungate, va personaliza camera baietelui dvs.

Variantele pentru asemenea lenjerii sunt diversificate, astfel încât puteţi crea o atmosfera plăcută în camera celui mic.