Laurenţiu Ionescu, câştigătorul primelor două turnee în circuitul Romanian Tenis Premium, a învăţat singur să joace tenis. Este bucuros că după trei turnee încă se menţine pe primul loc în ierarhia RTP.

Laurenţiu Ionescu, de profesie consilier juridic în Ministerul Apărării Naţionale, a început să joace tenis de câmp încă din liceu. A aflat pe facebbok despre circuitul RTP şi a decis să participe atras de sistemul de joc.

„Am început să joc în timpul liceului cu un coleg de clasă şi cu fratele lui. Jucam cu rachete de lemn de la Reghin(o rachetă albastră-Pluto). Stăteam ore întregi pe un teren de ciment şi exersam cum puteam, încercând să imităm loviturile văzute la tv. Ţin să precizez că nu am făcut ore cu vreun profesor de tenis…niciodată. Sunt autodidact. Am aflat despre RTP de pe facebook. Mi-a plăcut ideea pentru că „era altceva”, adică nu seturi ci tiebreak-uri, timpul unui meci fiind scurtat foarte mult. Mi-a plăcut atmosfera şi entuziasmul organizatorului, arbitrilor, copiilor de mingi și nu in ultimul rând a participantilor. Sincer mă gândeam că durează mai puţin, având în vedere că nu se joacă seturi dar a durat mai mult de cât mă aşteptam. Am câştigat primul turneu dar a fost destul de obositor. Sincer nu mă asteptam, pentru că nu ştiam valoarea participanţilor. Oricând, pe parcurs era posibil să dau peste un jucător foarte bun şi să iau bătaie. Pot spune că am avut noroc până în finală, unde am jucat contra lui Roberto Avram. Mă bătuse cu câţiva ani în urmă în alt turneu de amatori. A fost un meci foarte tare pe care am reuşit în cele din urmă să-l câştig la limită. La sfârşitul meciului eram epuizat, dar învingător…un sentiment plăcut„, a declarat Laurenţiu Ionescu în exclusivitate pentru recentNEWS.ro.

Cât priveşte faptul că este primul lider RTP şi că după trei turnee desfăşurate încă se menţine pe primul loc, Laurenţiu Ionescu a declarat: Îmi pare bine, dar sunt conştient că pot lua bătaie şi că pot fi detronat. Este foarte bine că există o alternativă la ceea ce există în momentul de faţă pe piaţă. De venit poate să vină oricine, dar atentie: nu trebuie să vă supăraţi dacă pierdeţi din primul tur!

Laurenţiu Ionescu, câştigător al primelor două turnee RTP, a confirmat participarea la turneul RTP 100 desfăşurat pe 18 noiembrie la Tenis Prim Club din Bucureşti.

Înscrie-te în competiţie şi ai şansa să joci cu liderul RTP. Înscrierile se fac până pe 14 noiembrie, prin email la office@tenispremium.ro. Detalii despre comeptiţie găsiţi pe site-ul oficial RTP, www.tenispremium.ro.

Pentru fiecare jucător nou adus la turneul din 18 noiembrie ce se va desfăşura la Tenis Prim Club din Complexul Strudenţesc Agronomie, primeşti o reducere de 20% din taxa de participare. Dacă reuşeti să îţi convingi cinci prieteni să vină la turneu, nu vei mai achita taxa de participare la RTP 100.

RTP Tenis Open 2017 va include cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Probele de simplu vor avea tablou de 32 de jucători, iar cele de dublu câte 16 perechi fiecare.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP Tenis Open 2017. exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai turneului!