America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, cu o premieră maraton de cinci zile. Astfel, în primele 3 săptămâni show-ul va fi difuzat sâmbătă, de la 20.00 și duminică, de la ora 21.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. În etapele următoare, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 21.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

,,Într-o singură zi, trecem prin toate stările, de la agonie, la extaz și trăim totul super intens. Sunt momente care se simt atât de grele și atât de imposibil de trecut peste ele și atunci e cel mai greu să reușești să nu renunți și să găsești energia potrivită. E frustrant să știi că nimic nu depinde de tine!’’, au dezvăluit Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care au pornit în aventura vieții lor, plină de neprevăzut și de adrenalină: ,,Habar nu ai ce urmează să se întâmple în următoarele zece minute!”.

Împreună, și la bine, şi la greu, pe Drumul Soarelui, Sânziana și Laura au trecut, nu doar o dată, de la agonie la extaz: ,,Acum plângem, acum râdem!’’, dar prietenia dintre ele s-a dovedit a fi mai solidă ca oricând: ,,Relația dintre noi două este mai bună decât am sperat acasă; este o relație care ne învață lucruri noi una despre cealaltă, avem un scop comun și suntem mai apropiate ca oricând”.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.