Larisa Iordache a dominat autoritar Naționalele de Gimnastică. A cucerit 5 medalii de aur

Larisa Iordache a confirmat la Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică ale României, forma bună în care se află înainte cu o lună de debutul Mondialului de la Glasgow.

Larisa Iordache, liderul echipei de gimnastică feminină a României, a cucerit la Naționalele desfășurate la Sala Polivalentă din București, cinci medalii de aur.

Vineri, în prima zi a Naționalelor, Larisa Iordache a câștigat aurul pe echipe, alături de colegele de la Clubu Dinamo.

Sâmbătă a devenit campioană națională absolută la individual compus.

Larisa Iordache nu a prea avut emoții în concursul individual compus. Gimnasta a obținut o victorie comodă, la toate aparatele fiind cotată cu note peste 15.000. Cu un total de 61.100, Larisa Iordache si-a adjudecat cel de al 3-lea titlu consecutiv la individual compus, la peste 3 puncte de următoarea clasată.

Iar duminică a cucerit alte trei medalii de aur pe aparate, la sol, paralele și bârnă.

Iordache s-a impus la paralele cu 14,950, la bârnă a câștigat cu 15,625, iar la sol și-a adjudecat aurul cu 15,200.

Titlul la sărituri i-a revenit junioarei Denisa Golgotă în vârstă de doar 13 ani.

Laura Jurcă a luat două medalii, argint la paralele și bronz la sol, Diana Bulimar a luat argint la bârnă, Silvia Zarzu argint la sol, iar Anamaria Ocolișan bronz la bârnă.

Junioara Olivia Cîmpian a obținut două medalii de bronz, la paralele și sărituri, iar junioara Alexandra Mihai a luat argintul la sărituri.

Din 23 noiembrie, România participă la Mondialele de Gimnastică de la Glasgow unde se decide și calificarea la Olimpiada din 2016.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!