Lara Fabian revine în România pentru a susține în premieră un concert unic, în Sala Polivalentă din Craiova. Mesajele fanilor au convins-o pe celebra cântăreață să revină în România!

Lara Fabian, celebra cantareata de origine belgiana, a declarat de nenumarate ori ca iubeste Romania  si ca  reveni cu bucurie ori de cate ori va avea prilejul, stiind ca, numai in acest fel, va putea implini visul fanilor sai.

Dupa cele doua reprezentatii sold-out, sustinute in luna aprilie la Cluj-Napoca si Bucuresti, Lara Fabian a ales o noua destinatie: CRAIOVA. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a mesajelor si cererilor numeroase primite din partea admiratorilor din Banie, iar data de desfasurare a evenimentului a fost aleasa cu atentie, tocmai din dorinta de a le oferi tuturor un cadou muzical pretios cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Prin urmare, mii de oameni din Craiova au motiv de bucurie, caci frumoasa Lara Fabian va sustine un concert grandios, in data de 11 decembrie, la Sala Polivalenta, de la ora 19:30. Pe parcursul celui mai asteptat eveniment concertistic local, spectatorii o vor putea fi martorii unor momente muzicale surpriza, o vor putea acompania pe indragita artista in celebrele interpretari ale melodiilor “Je T’aime” sau ”Adagio” si,  in acelasi timp, vor putea continua traditia, ridicand in aer mii de luminite calde sau inimi tiparite cu mesaje de admiratie. Cu decoruri ample, lumini mirifice sau proiecții relevante adaptate fiecarei piese, locatia va capata nuanta unui spatiu de poveste menit sa completeze atmosfera perfecta pentru un spectacol memorabil.

Lara Fabian a dovedit cu talentul si pasiunea sa pentru muzica si compozitie ca poate crea conexiuni extrem de puternice intre oamenii de pe intreg mapamondul, indiferent de varsta sau nationalitate. Iar, bucuria de a imparti cu acestia un strop din magia muzicii nu cunoaste limite. Vocea suava a Larei Fabian, ascultata in concerte live, induce spectatorilor senzatii aparte, ce deschid larg portile sufletului in care troneaza universul iubirii.

Lara a vandut peste 32 de milioane de discuri in intreaga lume devenind, astfel, cea mai bine vanduta artista de origine belgiana din toate timpurile.

Cei care isi doresc sa o asculte live pe Lara Fabian, isi pot procura biletele atat online, accesand website-ul  www.bilete.ro cat si de la punctele de vanzare din magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane si  magazinele Germanos, deschise in Craiova. Preturile biletelor variaza in  functie  de categorie  de  loc, astfel: VIP – 395 lei, Categoria 1 – 299 lei, Categoria 2 – 260 lei, Categoria 3 – 195 lei si  Categoria 4 – 150 lei.