Nimeni nu ar trebui sa amane mersul la dentist pentru ca fiecare problema, oricat de mica, se poate agrava. De la o simpla carie se ajunge la tratamente mult mai dificil de pus in practica, insa daca iti doresti sa ai acces la cele mai sigure si mai eficiente solutii, atunci clinica VioDent este pentru tine. Te asteapta un cabinet modern, bine dotat si echipat, unde lucreaza doar stomatologi cu experienta. Stomatologia la Vio-Dent este despre preventie inainte de tratament si despre posibilitatea ca fiecare pacient sa invete cum sa aiba grija de dintii sai.

Nenumarate tratamente

La nivelul cavitatii orale ne putem confrunta cu o multime de probleme, iar cariile sunt unele dintre cele mai populare. Totusi, in ziua de azi se foloseste aparatura de ultima generatie, ceea ce presupune ca fiecare interventie nu doar ca este mai sigura si mai precisa, dar este si mult mai rapida. Dintii si dantura sunt foarte bine protejate, nu se favorizeaza acumularea bacteriilor, se evita leziunile si per total fiecare tratament este mai comod. Pe langa cele mai banale interventii precum eliminarea cariilor sau procedurile de cosmetica dentara, la Vio Dent sunt puse in practica si alte tratamente, motiv pentru care daca te confrunti cu probleme mai complexe, cu siguranta, isi vor gasi solutia aici.

Un asemenea cabinet stomatologic te ajuta cu tratarea a fel si fel de probleme, inclusiv a celor mai complexe precum retractia gingivala. Remediile difera de la o situatie la alta, insa important este sa se evite extractiile dentare. Lipsa unuia sau mai multor dinti nu doar ca este o problema de estetica, ci atrage multe batai de cap. De cele mai multe ori se incearca mai multe tratamente tocmai pentru a incerca evitarea nevoii de a extrage un dinte. De exemplu, un dinte lipsa favorizeaza migrarea dintilor din apropiere in incercarea de acoperire a spatiului gol, fapt care la randul sau atrage mai multe probleme.

Totusi, clinica stomatologica Vio-Dent vine si cu solutii de inlocuire a dintilor lipsa, de la lucrari protetice, pana la coroane, punti, implanturi si nu numai. Aceasta din urma este considerata cea mai buna varianta din mai multe motive si cu toate ca este mai complexa, ajuta la redarea zambetului natural. Functiile initiale ale dintilor sunt preluate, astfel ca vorbirea si masticatia nu vor fi afectate.

Valorile pe care le vei gasi aici

Cand vine vorba despre stomatologie la Vio-Dent trebuie sa stii ca aici vei gasi responabilitate, astfel ca fiecare procedura va fi pusa in practica asa cum se cuvine si ai garantia unor lucrari bine efectuate. Iti intelegem nevoile si preferintele si te ajutam sa depasesti orice problema si sa redai zambetul tau natural. Nu suntem perfecti, dar ne straduim si invatam in fiecare zi pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniu, astfel incat sa ai garantia celor mai bune servicii. Raportul calitate – pret este unul ideal, astfel ca atunci cand ai nevoie de un stomatolog pe care sa te bazezi, de acum stii, cu siguranta, unde il gasesti.