Un grup de turişti şi-au văzut moartea cu ochii după ce autorcarul în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă la Cheile Grădiştei în zona Moieciu-Fundata.

Şapte persoane au fost rănite, duminică, după ce autocarul în care se aflau a ieşit în decor la Cheile Grădiştei în judeţul Braşov.

Autocarul a ieşit în decor cel mai probabil după ce a derapat pe şoseaua umedă. Potrivit primelor cercetări ale poliţiei în autocar se aflau 28 de pasageri, toţi adulţi.

Noroc că autocarul a intrat în nişte copaci, căci altfel ajungea în prăpastia adâncă de câţiva zeci de metri. Toţi răniţii au traumatisme minore şi sunt afara oricărui pericol.

Un bărbat de 26 de ani care a condus un autocar înmatriculat în Prahova, pr un drum privat ce face legătura între DN73F şi cun complet turistic din Fundata, pe sensul de coborâre, a derapat într-o curbă deosebit de periculoasă, a părtuns pe contrasens şi a ieşit în afara părţii carosabile“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Şoferul aurocarului a fost testat şi analizele au arătat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Însă anchetatorii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.