Dupa succesul editiei de anul trecut, cand un tren a fost decorat cu 222 de scrisori caligrafice, ca in vremurile de demult, initiativa „Scrisori calatoare” revine, pe 2 trasee si la intervale de timp diferite.

Astfel, bucurestenii care vor circula cu metroul miercuri, 23 martie 2016, pe magistrala 2 (Berceni – Pipera) in intervalul orar 08:00-10:00 si magistrala (Preciziei – Anghel Saligny), in intervalul orar 10:00 -12:00, vor avea avea parte de surprize in plic.

Este vorba de 700 de scrisori cu sigiliu ce urmeaza a fi descoperite. Acestea ascund sub sigiliu mesaje simple, dar negresit vor fura un zambet si vor naste intrebarea : cine mai trimite epistole in zilele noastre? Dar sa ne si reamintim ca gesturile simple fac diferenta !

De asemenea, fiecare destinatar este încurajat, fie sa pastreze scrisoarea, fie sa o “uite” in alt loc pentru a fi gasita de un necunoscut, ca bucuria sa tot circule.

Initiativa apartine proiectului ”Livrez Dragoste” (http://www.livrezdragoste.ro/ , primul serviciu de scris și de livrat scrisori caligrafice) în parteneriat cu Metrorex.

scrisori metrouscrisorile calatoare