#FanaMea este cea de-a noua piesă din cariera solo a lui Randi și încununează 14 ani de carieră muzicală. Artistul a atins culmile celebrității cu trupa Morandi, proiect lansat în 2004, și este unul dintre cei mai longevivi cântăreți de pe piața muzicală românească.

La 10 ani de la lansarea trupei care l-a propulsat pe scena muzicală, Randi s-a lansat solo. În 2014 artistul a lansat primul single în limba română: Prietena ta, piesă care a devenit rapid No. 1 în majoritatea topurilor muzicale, iar de atunci a continuat să lanseze hit după hit. Piesele sale cumulează aproape 200.000.000 de vizualizări pe YouTube și se află constant în fruntea topurilor muzicale din România.

Acum, Randi lansează #Fana mea, o nouă piesă despre care spune:

Fana mea vorbește despre o iubire pierdută și promisiuni nerespectate. Ea îi

iubea notele, nu sufletul, voia muzica lui, nu inima, iar atunci când notele nu au mai sunat ca la început, a plecat. Toți ne dorim alături pe cineva care să ne iubească necondiționat, și la bine și la rău, iar #FanaMea vorbește despre asta.

Videoclipul piesei este regizat de Roman Burlaca și a fost filmat la Chișinău. Cu ocazia acestei filmări, Randi a găsit #OchiiAiaVerzi despre care tot cânta cu un an în urmă. „Posesoarea” ochilor verzi este Dorina, protagonista clipului #FanaMea.

9 lucruri pe care trebuie să le știi despre #FanaMea, noua piesă a lui Randi

De ce 9? Pentru că #FanaMea este cea de-a noua piesă din cariera solo a lui Randi. Artistul a atins culmile celebrității cu trupa Morandi, proiect lansat în 2004, și este unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. La 10 ani de la lansarea trupei care l-a consacrat, Randi și-a început și cariera solo. În 2014 artistul a lansat primul single în limba română: Prietena ta, piesă care a devenit rapid No. 1 în majoritatea topurilor muzicale, iar de atunci a continuat să lanseze hit după hit.

  • Randi a compus piesa în 3 zile, și a fost inspirat să scrie #FanaMea de un comentariu de pe YouTube.
  • Cea mai mare fană a lui Randi este nepoțica sa de 2 ani, care gângurește încântată de fiecare dată când îi ascultă piesele.
  • A filmat videoclipul în Chișinău, iar filmarea a durat aproximativ 20 de ore.
  • Cu ocazia acestei filmări, Randi a găsit #OchiiAiaVerzi despre care tot cânta cu un an în urmă. „Posesoarea” ochilor verzi este Dorina, protagonista clipului #FanaMea.
  • Cântărețul era să nu mai ajungă la filmările videoclipului: când să treacă de vama dintre România și Republica Moldova, mașina sa a fost oprită și a fost rugat să coboare. S-a dovedit că nu avea niciun motiv de îngrijorare, o doamnă de la Vamă dorea să facă o poză cu el.
  • Tot în Chișinău, la filmările pentru #FanaMea, Randi a primit pentru prima oară în viața lui un mărțișor. În Republica Moldova se obișnuiește ca și femeile să ofere mărțișoare bărbaților.
  • Cu ocazia filmării, Randi a avut ocazia să vorbească în rusă. Artistul a vizitat Chișinăul și Rusia de nenumărate ori, și a învățat câteva cuvinte în limba rusă. El a demonstrat ceea ce știe unei prezentatoare de la o televiziune din Moldova, care venise pe set să îi ia un interviu. Și ca să vă demonstrăm și vouă, avem un filmuleț cu momentul.
  • La filmări a fost însoțit de fratele său Alexandru, care este prietenul său cel mai bun și totodată managerul Famous Production.
  • Mesajul piesei, explicat de Randi :

Fana mea este o poveste de iubire pierdută, cu promisiuni fără final. Ea îi iubea notele, nu sufletul, voia muzica, nu inima și atunci când notele lui nu au mai sunat ca la început, ea a plecat. Toți ne dorim alături pe cineva care să ne iubească necondiționat, și la bine și la rău, iar #FanaMea vorbește despre asta.