DNA face o mişcare bombă în scandalul revocării lui Kovesi de la sefia instituţiei. La sesizarea site-ului lumeajustitiei.ro, cu viteza luminii, procurorii DNA au deschis dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a soţiei acestuia, Carmen Iohannis.

Potrivit luju.ro,  plângerea penală a fost depusă de redactia Lumea Justitiei la data de 9 mai 2018 la DNA privind afacerile imobiliare cu casele Statului a sotilor Carmen si Klaus Iohannis. În doar două săptămâni, procurorii DNA au şi început urmărirea penală a soţilor Iohannis.

„Va facem cunoscut ca prin ordonanta nr. 250/P/2018 din data de 25.05.2018 a Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie s-a dispus declinarea competentei de solutionarea cu privire la denuntul formulat impotriva lui Radu Gabriel Bucsa, Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in favoarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia”, se arată în comunicatul DNA, semnat de procurorul sef al Sectiei a II-a din DNA, Marius Bulancea, si procuror sef serviciu Iuliana Crisan.

Viteza cu care s-a instrumentat sesizarea, ridică multe semne de întrbare. Oare nu cumva DNA îi arată „pisica” lui Iohannis cu privire la decizia de a o revoca pe Kovesi de la DNA ca urmare a deciziei CCR?

Şi dacă menţinem acelaşi regim pentru toţi politicienii care au dosare penal,e domnul Preşedinte al României, Klaus Iohannis, a devenit „penal”.

plangere penala iohannis - dna