Scapa de volumul mare de documente pe care le predai lunar contabilului. Urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau! Keez aduce tehnologia marilor companii la accesibilitatea companiilor mici. Firma de contabilitate Keez ofera servicii complete de contabilitate digitala, adica acces in timp real la toate datele si raportarile financiare ale companiei tale.

Keez este firma de contabilitate care iti ofera servicii online corecte, rapide si eficiente afacerii tale. Keez proceseaza actele transmise de tine, in 24 de ore, nu dupa o luna si jumatate, cum se intampla in serviciile contabile clasice. Astfel eliminam riscurile de a gresi si de a afla cand este prea tarziu.

Keez inglobeaza o firma de contabilitate, o firma de consultanta si servicii digitale, toate modernizate si adaptate nevoilor si cerintelor actuale, astfel incat iti sta la dispozitie cu intocmire contabilitate financiare, depunere declaratii texe si impozite, intocmire jurnal de TVA si balanta, realizare bilant, intocmire registre contabile obligatorii si realizare documente salarizare & ITM.

Keez aduce tehnologia marilor companii, eficienta si progres, aceste lucruri putand fi confirmate de cei 300 de clienti, cele 23 000 de documente gestionate lunar si de cei 15 experti contabili, care iti stau la dispozitie.

Servicii contabilitate – preturi

Tarifele de pe piata variaza in functie de serviciile oferite, insa Keez, alaturi de toate avantajele unei contabilitati corecte si complete, iti pune la dispozitie pachete distincte, adaptate nevoilor tale: pachet mini, start, standard, premium si un pachet personalizat, pe care il creezi impreuna cu expertii Keez. Astfel, ai parte de preturi si servicii care nu iti afecteaza in niciun fel afacerea.

Scapa de volumul mare de documente pe care le predai lunar contabilului si urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau. Procesam actele transmise de tine in 24 de ore, nu dupa o luna si jumatate, cum se intampla in serviciile contabile clasice. Astfel, eliminam riscurile de a gresi si a afla cand este prea tarziu.