Kanal D renunţă la regimul must carry. Iată cum poate fi recepţionat postul tv

De la 1 ianuarie 2019, Kanal D a renunţat la regimul must carry prin care toate firmele de cablu erau obligate să preia semnatul tv. Televiziunea turcească va fi recepţionată de români doar acolo unde firmele de cablu sunt dispuse să plătească pentru a retransmite programele Kanal D.

Cu o pozitie puternica si consolidata pe piata media din Romania, oferind publicului programe de succes, ca urmare a unor investitii majore in continut, Kanal D isi schimba strategia de distributie si renunta la regimul must carry, incepand de la 1 ianuarie 2019. Telespectatorii vor putea urmari in continuare programele Kanal D preferate, destinate, ca si pana acum, sa acopere o gama diversa de genuri si de preferinte, cu un nivel ridicat de calitate a continutului si transmisiei.   Kanal D este subsidiara Dogan Sirketler Grubu Holding AS si a emis pentru prima data pe 18 februarie 2007. Si-a consolidat an de an pozitia pe piata TV autohtona, devenind astazi una dintre statiile din top trei televiziuni generaliste din Romania. Kanal D se afla adesea pe primul si pe al doilea loc in topul audientelor, prin programele de succes difuzate in diferite intervale orare„, se arată în comunicatul Kanal D, remis recentNEWS.ro.

Până în prezent, au renunţat la regimul must carry televiziuni precum Pro TV, Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel şi Zu TV.