În această seară, la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat primul episod al serialului “Gulperi”, care a devenit rapid un fenomen în țările unde acesta a fost difuzat. Telespectatorii vor avea ocazia să o revadă pe Nurgul Yesilcay, cunoscută în rolurile din serialele de succes “Kosem”, Furtună pe Bosfor” și “Dragoste și pedeapsa”.

Întreagă intrigă a serialului se va construi în jurul lui Gulperi (interpretată de Nurgul Yesilcay); cu ajutorul avocatului Kadir, interpretat de Timucin Esen, Gulperi pornește o lupta împotriva socrului ei, un boier tiran. Filmul spune povestea unei mame calomniate, care ajunge în spatele gratiilor din cauza sistemului judiciar corupt, fiind astfel îndepărtată de copiii săi. Deși, inițial, reușește să câștige custodia copiilor, Gulperi va primi o lovitură dureroasă din partea acestora. În serial, cel mai mare suport al lui Gulperi este avocatul Kadir, care îi este alături în toate momentele dificile.

Iată ce au declarat, în exclusivitate, chiar de pe platourile de filmare ale serialului “Gulperi”, Nurgul Yesilcay și Timucin Esen, despre rolurile pe care le intrepretează.

 “Este destul de obositor, muncim mult , de dimineață până seara, dar în același timp, foarte frumos. În familia mea sunt foarte mulți avocați, mama și tatăl meu sunt avocați, de profesie. Rolul acesta este perfect pentru mine”, spune Timucin Esen, cel care îl intrepretează în “Gulperi”, pe avocatul Kadir.

Gulperi este un personaj cu un caracter foarte puternic, care ar face orice pentru copiii ei, iar Nurgul se transpune exemplar în rolul mamei.

“Sunt zile când filmăm până dimineață. Gulperi, personajul pe care îl interpretez, este foarte complex; biata femeie, de una singură se luptă, pe de-o parte, cu oameni influenți, pe de altă parte, cu neîncrederea propriilor copii, și realizează că de fapt singurul ei sprijin este avocatul Kadir. Din cauza influenței familiei, copiii lui Gulperi sunt împotriva propriei mame. Ei nu își doresc să fie alături de ea. Mama este că un stejar cu brațe puternice care își îmbrățișează copiii”,  spune Nurgul Yesilcay.

Nu ratați premiera serialului “Gulperi”, difuzat în această seară, la ora 20:00, la Kanal D! Producția va putea fi urmărită trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri. Serialul “Lacrimi la Marea Neagră” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, începând cu ora 20:00, la Kanal D!