Kanal D iti face pofta cu o emisiune concurs delicioasa, „Cine-i Chefu’?” (titlul original: „My Wife Rules”), un format international de succes ce imbina talentul culinar cu umorul, distractia si premiile uriase, la fiecare editie a emisiunii!

Aceast format va schimba perceptia in ceea ce priveste cooking show-urile, prin combinatia inedita de aspecte pur culinare, relatii intre membrii unui cuplu, miza si emotiile unui veritabil concurs cu premii consistente. La fiecare editie, cuplul castigator pleaca acasa cu 1000 de Euro.  Dincolo de componenta de entertainment, in timpul emisiunii telespectatorii vor putea afla o serie de trucuri culinare extrem de utile in viata de zi cu zi, sfaturi si retete direct de la Chef.

Trei perechi (sot si sotie/iubit si iubita) vor concura sub atenta supraveghere si indrumare a unui Chef foarte talentat. Este un format unic, in care barbatii gatesc sub indrumarea partenerelor de viata.

Interesant este ca Cheful le spune reteta exacta doar celor trei concurente, urmand ca acestea sa isi indrume partenerii prin intermediul castilor audio, fara ca ei sa aiba habar ce produs final trebuie sa le iasa din maini.

Concurentele nu au cum sa ia notite, asa ca trebuie sa fie foarte atente la indicatiile Chefului pentru ca apoi sa transmita partenerilor informatia corecta.  Coordonarea si increderea trebuie sa fie fara cusur in interiorul cuplului, astfel incat preparatul sa iasa ca la carte.

 La final, cele trei concurente trec printr-o noua incercare: legate la ochi, ele vor gusta din cele trei preparate si vor oferi note celor trei „bucatari”.

Cuplurile interesate sa participe in emisiune pentru a castiga premiul pus la bataie, de  1000 de Euro la fiecare editie, dar si pentru distractia garantata, se pot inscrie pe pagina casting.kanald.ro