Kanal D a pregătit un „Show în Târgul de Crăciun”

„Show în Târgul de Crăciun”, un adevarat regal al comediei, este cadoul oferit telespectatorilor de către Kanal D în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 20:00.

Emisiunea va aduce în fața publicului momente inedite de comedie, muzică și divertisment, inspirate din noua realitate pe care o trăim, toate sub motto-ul <Să fim veseli ca să nu fim tristi!>. Scheciuri memorabile, parodii muzicale, personaje care fac deliciul programelor de știri, toate acestea vor fi puse în scenă de o echipă de actori incredibilă, care vor da farmec unei seri de Crăciun de neuitat.

Din distribuție vor face parte Toni Grecu, Irina Ștefan, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama-Jojo, Monica Anghel, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Dragos Mușat- Tetelu, Gicu Gojira, Nicu Banea, 1 Q Sapro și mulți alții.

„Programul de Crăciun pe care anul acesta l-am pregatit la Kanal D este unul special și va fi plin de umor. Momentele sunt inspirate din viața noastră, așa cum este ea acum. Încercăm să facem haz de necaz, să uităm de multele probleme și necazuri pe care le-a adus 2021. Dorința noastră este să ne simțim bine privind la televizor, să îmbinăm bucuria sărbătorii cu frumusețea comediei”, a declarat Toni Grecu.

Prezentatoarele show-ului vor fi Diana Dumitrescu și Irina Ștefan, cele care îl vor însoți pe Moș Crăciun în aventura lui magică prin România.