Juraților Next Star le explodează petardele sub scaune

Juraților Next Star le explodează petardele sub scaune
loading...

Cei cinci jurați au parte de o sperietură zdravănă joi, 21 mai, de la ora 20.30, în finala de popularitate a talent show-ului „Next Star”.

Înainte ca un nou moment artistic să se deruleze pe scena emisiunii, Mariei Cârneci, Lorei, lui Pepe, lui Connect-R și lui Vasile Muraru le vor exploda mai multe petarde sub scaune, moment care-i va panica pe toți cei cinci artiști.

Nici prezentatorul Dan Negru nu scapă. El se va răcori brusc și fără voie, din cauza unei găleți cu apă, pe care o va simți din cap până-n picioare.

Cine le-a pregătit aceste surprize mai puțin plăcute juraților și prezentatorului, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 21 mai, de la ora 20.30, în finala de popularitate a show-ului “Next Star”.

Vasile Muraru a făcut autostopul până la Drobeta Turnu Severin

Pentru finala de popularitate a show-ului “Next Star” de joi, 21 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, cei cinci jurați au plecat prin țară, să le dea fericita veste talentaților copii aleși pentru această seară specială. Și drumurile lor nu au fost lipsite de peripeții.

De exemplu, în timp ce se îndreptau spre Drobeta Turnu Severin, în apropierea localității Strehaia, Vasile Muraru și echipa au rămas cu mașina în drum. Cum aveau de ajuns, musai la timp, la întâlnirea cu fetița și părinții ei, Vasile Muraru și cameramanul au ales să facă autostopul până la Drobeta, șoferul rămânând să remedieze problema și să-i ajungă din urmă.

Cine este fetița pentru care echipa s-a deplasat la Drobeta Turnu Severin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 21 mai, de la ora 20.30, în finala de popularitate a show-ului “Next star”.

dan negru apa

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro