Juraţii şi-au ales concurenţii cu care vor merge în Galele Live X Factor

Cei patru juraţi şi-au ales vineri seară, de Sfântul Andrei, finaliştii cu care merg în Galele Live X Factor România 2018.

Duelurile le-au dat mari bătăi de cap atât concurenţilor cât şi juraţilor. Un episod amuzant s-a produs la cel de-al treilea duel al serii, între Andrei Geamăn și Cristian Moldovan, concurenții lui Carla’s Dreams. Andrei a mizat pe piesa lui Justin Bieber – „Be Alright”, în timp ce Cristian a ales să cânte melodia lui Sam Cooke – „A Change Is Gonna Come. Însă Andrei Geamănu au uitat versurile piesei şi s-a oprit.

”Deci, atitudinea asta, dragă căluț, nu poate să meargă. Când îți asumi un lucru, du-l până la capăt. E o lecție pe care trebuie să o bagi la cap.”, i-a spus Bănică lui Geamăn, în timp ce pe Cristian l-a lăudat:”Tu ai ceva extraordinar, care trebuie să fie șlefuiți”, a spus Bănică.

”De ce te-ai oprit? Așa faci când ai emoții?”, a întrebat Delia, în timp ce Brenciu i-a dat o lecție grea.

 ”S-ar putea ca și în viitor să uiți piesa. Când eram tânăr și abia pusesem microfonul la buze și am început să cânt, am uitat niște versuri și țin minte că atunci, în toată stângăcia mea, nu am uitat un singur cuvânt învățat în engleză – ”baby”! Și atunci l-am cântat până nu s-a simțit că am uitat versurile, nimeni nu și-a dat seama”, i-a mărturisit juratul X Factor lui Geamăn.

Carla s Dreams a luat o decizie: ”Ambii aveți o ladă de comori, dar astăzi Cristian merge mai departe.”

Horia Brenciu, care s-a ocupat în acest sezon de Grupuri, a ales să meargă mai departe cu trupa VOX și cu Diamonds.

Ștefan Bănică, însă, a mizat pe Doinița Ioniță și pe Ioana Bulgaru.

Carla’s Dreams i-a ales pe Cristian Moldovan și pe Alexandru Stemițean.

Așadar, Alexandru Steremițeanu a ales să cânte piesa ”You Are The Reason, a lui Calum Scott, în timp ce Eduard Ungureanu a mers pe piesa ”House of the Rising Sun”, de la ”The Animals”.

Băieți, duelul este sincer, dur. O să recunosc că am avut alte așteptări de la amândoi. O să votez meritul, iar meritul de data asta a fost câștigat de Alex.”, a spus Carla’s Dreams.

De cealaltă parte, Delia a mizat pe Bella Santiago și pe Cristina Vasopol.

”Decizia mea este pentru ce s-a întâmplat aici, acum. Mă gândesc la toate aspectele posibile, mă gândesc la corectitudine. Merg mai departe cu Cristina”, a spus Delia.