Șapte noi copii talentați, din toate zonele țării, vin duminică, 22 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o nouă ediție spectaculoasă și emoționantă a show-ului prezentat de Dan Negru.

Emil este un băiețel talentat la muzică, din Craiova, care și-a dorit să ajungă la “Next Star” ca să cânte muzică populară și să anunțe că își caută o… familie. Copilul în vârstă de 11 ani a fost abandonat de mama lui, pe când era foarte mic, într-un spital din Constanța și, de atunci, a fost crescut de mai mulți asistenți maternali.

Tot duminică, la Antena 1, va veni o fetiță din București, celebră peste hotare, dar despre care românii n-au auzit.

Copila se numește Daria Ștefan, are 10 ani, iar melodiile ei se difuzează la numeroase posturi de radio din Statele Unite, Italia, Franța, Germania, Irlanda, Israel, chiar și din Japonia.

“Fetița aceasta de 10 ani e difuzată intens la radiourile din America. Nici un român nu știe asta”, a declarat Dan Negru, prezentatorul show-ul.

În aceeași ediție, o fetiță de 8 ani va realiza un număr de acrobație la bară senzațional care-i va face pe toți jurații să sară de pe scaune și să se crucească. Cine este această copilă și care este povestea ei, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seară. Tot atunci, îi vor cunoaște și pe ceilalți patru copii care vor veni să-și demonstreze talentele.

Ediția din 22 martie a talent show-ului va marca și prima discuție în contradictoriu între jurați. Cine este concurentul care va aprinde scântei între Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R și Vasile Muraru, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, de la ora 20.30, la “Next Star”.