Haos general la nivel guvernamental în privinţa campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus. În ultimele 24 de ore, s-au evaporat din registre, aproximativ jumătate de milion de români declaraţi vaccinaţi.

Debandată totală în România. Grupul de Comunicare Strategică comunică catastrofal. Potrivit ultimei informări publicată la ora 22,26 pe site-ul oficial stirioficiale.ro, numărul românilor vaccinaţi împotriva noului coronavirus, a scăzut cu 463592 faţă de raportarea din 28 aprilie. Adică în loc să crească cu aproximativ 90,000 de persoane, numărul românilor vaccinaţi scade în 24 de ore cu jumătate de milion de persoane.

O situaţie de-a dreptul halucinantă. Dacă nu sunt în stare nici măcar că prezinte nişte cifre corecte, ce pretenţii să mai avem de la cei care ne conduc, să stăpânească şi oprească pandemia?!

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 29 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 28 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea: