Julio Iglesias a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate şi se află în perioada de recuperare. Drept urmare, concertul programat pe 2 iulie la București, se anulează.

Vineri, 19 iunie, Julio Iglesias a fost supus unei intervenţii chirurgicale microscopice la spate, şi se află sub supravegherea medicilor clinicii Miami Physical Therapy Associates.

Reprezentanta clinicii din Miami, dna. doctor Miriam Guanche a transmis o scrisoare medicală care, certifica faptul că artistul a fost internat pentru examinare şi recuperare fizică în dată de 16 iunie 2015, din cauza unor probleme grave la spate.

În urma intervenţiei chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din cadrul turneului internaţional programate, până în luna august.

Deşi pregătirile concertului de la Bucureşti se aflau în linie dreaptă, organizatorii regretă această situaţie neprevăzută şi îi informează pe spectatori că spectacolul pe care Julio Iglesias urma să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, în dată de 2 iulie, nu se anulează ci, va fi reprogramat până la sfârşitul acestui an, noua dată urmând a fi anunţată în cel mai scurt timp posibil.

Persoanele care deţin biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti sunt rugate să le păstreze, întrucât acestea îşi păstrează valabilitatea pentru concertul reprogramat, fie pot opta pentru una dintre următoarele variante propuse de organizatori.

Spectatorii vor avea posibilitatea de a le schimba cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anunţate pentru următoarea perioadă, fie le vor putea returna în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2015, la punctele de vânzare de bilete de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora.