Vineri, 10 iulie, a fost lansat la nivel mondial “Fallaste Corazón”, primul single de pe mult aşteptatul nou album al lui Julio Iglesias.

Au trecut 12 ani, de când legendarul Julio Iglesias înregistra ultimul sau album în limba maternă, spaniolă. Vineri, 10 iulie 2015, a fost lansat primul single “Fallaste corazón”. Un single zdrobitor care precede noul album intitulat “MÉXICO – Julio Iglesias”.

Artistul latino cu cele mai mari vânzări din istorie revine pentru a plăti un nou tribut uneia dintre primele ţări care l-au văzut crescând încă de la lansarea primului sau album “Mexican” în 1976.

Julio Iglesias a cântat în Mexic pentru prima dată în anii 70 şi a cucerit din prima secundă cel mai mare public din lume, vorbitor de limba spaniolă. Artistul de asemenea s-a îndrăgostit de Mexic, fiind un mare cunoscător a culturii, istoriei, muzicii şi obiceiurilor acestuia.

“Mexic este o ţară pe care o iubesc nespus de mult. Poporul mexican mi-a dăruit multe momente de neuitat. Cunosc această ţară ca şi cum ar fi patria mea şi o port mereu în suflet”, declara artistul în timp ce termina ultimele aranjamaente muzicale în studio.

“MÉXICO – Julio Iglesias” este titlul ce dă viaţă acestui proiect care va fi lansat pe 18 septembrie 2015. Artistul îşi reînnoieşte legăturile cu poporul Mexican prin repertoriul sau din totdeauna şi cu stilul său unic şi inegalabil de a interpreta aceste cântece. Douăsprezece cântece cu iz mexican, în stilul Julio Iglesias şi cu un aranjament muzical demn de secolul XXI. Un omagiu adus marilor compozitori mexicani

“Muzica mexicană este universală, iar compozitorii ei sunt legendari”, menţionează Julio Iglesias şi scrie o dedicaţie emoţionantă acestori compozitori, dedicaţie ce se va găsi pe coperta albumului.

Acest disc este dedicat acestor mari compozitori care, generaţie după generaţie ne-au umplut vieţile de dragoste, nostalgie, amintiri şi momente care, în ciuda trecerii timpului rămân vii în sufletele noastre. Cu tot respectul şi cu o profundă admiraţie”, a delcarat Julio Iglesias.

Odată cu lansarea acestui disc, Julio Iglesias va depăşi 80 de albume lansate începând cu anul 1968. Având o incredibilă traiectorie de-a lungul celor 47 de ani de hituri şi albume, mai mult de 300 milioane de discuri vândute, i-au adus titlul de “Cel mai vândut artist latino din istorie”, şi i-au asigurat un loc în primii 10 cei mai vânduţi artişti din lume în toată istoria muzicii.
“MEXICO – Julio Iglesias” este o revenire la origini, după ce a cântat în mai mult de 12 limbi internaţionale şi a obţinut numeroase premii în întreagă lume. Julio revine la prima să dragoste, Mexic şi la compozitorii acestiea, după o lungă perioada de absenţă.