George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept Jorge, va susține în data de 6 martie, la Cinema Patria, un inedit spectacol, intitulat “Undercover LIVE Show”, în care va include o serie de transformări spectaculoase, în stilul celor pentru care a fost lăudat și premiat timp de trei sezoane ale emisiunii “Te cunosc de Undeva”, de la Antena 1.

Jorge aduce la Cinema Patria  magia spectacolului LIVE și un show-concept fără precedent în România, punând în scenă un concert memorabil alături de noul său band.

Pe parcursul a 90 de minute publicul va trăi emoțiile unui show de Hollywood, în cadrul căruia Jorge va dovedi o abilitate excepțională de a se transforma în staruri iconice ale muzicii internaționale.

Renumit în urma prestațiilor sale impecabile din show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Jorge le va aduce la Cinema Patria pe marile staruri care au scris istoria muzicii în ultima jumătate de secol, adorate de miliarde de oameni de pe întreg mapamondul.

Pe 6 martie, artistul va oferi publicului un spectacol complex, cu transformări de look incredibile, în timp record, proiecții video, lumini orbitoare, artificii, confetti, efecte speciale și invitați speciali din showbiz.

Jorge s-a lansat în showbiz în anii 2000, participând la concursul Popstars, a activat în trupa Cocktail, a prezentat emisiuni de divertisment precum “Fete de gașcă”, “Cântă dacă poți” sau “România Dansează” și a jucat în musicaluri celebre precum “Micul Paris” sau “Romeo și Julieta” (rol principal).

A dublat personaje Disney în producții precum “Tangled” sau “Frozen”, a lansat piese în cariera solo precum “Îndrăgostiți”, “Geamantan” și “Nu ne potrivim”, iar la Antena 1 a participat la trei sezoane ale show-ului de divertisment, lider de piață, “Te cunosc de undeva”, impresionând juriul și publicul prin prestațiile sale impecabile în cadrul cărora a imitat la perfecție mari artiști internaționali.