Dorințele și nevoile fiecărui jucător sunt diferite, de aceea, în funcție de asta, trebuie să fii conștient de scopul tău. Există 2 tipuri de cazino: Cazino Offline și Cazino Online.

Cazinourile Offline ( terestre )

Majoritatea celor care aleg acest tip de cazino, sunt jucători ale căror motive principale sunt nostalgia și stilul clasic, intens, de a juca, datorită ambianței și “universului” pe care cazinourile terestre o crează. Pe scurt, dacă dorești experiența memorabilă, aducătoare de senzații euforice, de a te afla “în inima jocului”, precum scenele din filme, atunci cazinourile offline sunt o alegere bună pentru tine și prietenii tăi.

Cazinourile online

Din ce în ce mai căutate de către români.

Probabil ai observat și numărul considerabil de reclame la cazinourile online din ultima vreme, ceea ce înseamnă că din ce în ce mai mulți jucători preferă cazinourile online. Sunt numeroase motive pentru acest lucru potrivit situației actuale și dorințelor fiecărui jucător.

Imaginează-ți, totuși, că poți să experimentezi plăcerea jocului chiar și din confortul casei tale și să simți momentele intense pe care jocurile de noroc ți le oferă.

Folosind un cazino online, ai posiblitatea să experimentezi o multitudine de jocuri intense online precum jocuri cu dealer live, sloturi, jocuri cu Jackpot, ruletă, video poket, Blackjack si multe altele, incluzând și jocuri regăsite în cazinourile offline.

Practic, un 2 în 1, cum s-ar spune.

De aici și tendința jucătorilor români să se mute spre cazinourile online.

Un alt motiv este securitatea de înalt nivel pe care o oferă anumite cazinouri online, o mulțime de bonusuri la înregistrare și activitate constantă pe aceste platforme, cateodată chiar câștiguri mai mari. 

Aceste beneficii + confortul de acasa și jocurile intense, fac jucătorii români să prefere cazinourile online din ce în ce mai mult.

Cele mai populare jocuri

Dacă ești un jucător căruia îi pasă de banii lui și vrei să te simți bine și în siguranță când joci, dar nu știi ce jocuri să alegi, fie ele online sau offline, atunci poți arunca o privire la lista de mai jos unde vei găsi cele mai cunoscute și ușor de înțeles jocuri de noroc.

3 cele mai populare jocuri din cazinourile offline:

Persoană ținând asul negru și rege jucând cărți pe o masă de poker.

Blackjack

Cunoscut ca și “jocul cu cea mai mare șansă de câștig” sau ca “și cel mai ușor de jucat”. I se spune astfel datorită regulilor relativ simple de joc.

Important de menționat este faptul că, de obicei, în majoritatea cazinourilor, avantajul casei la Blackjack este foarte mic, ceea ce înseamnă o șansă mai mare de câștig pentru jucători și, evident, mai multă distracție și partide de joc intense și folosirea unor tactici precum numărarea cărților,

Blackjack se pare a fi una dintre cele mai populare alegeri făcute de către jucători în cazinourile offline ( terestre ).

Ruleta ( Roulette )

Este unul dintre cel mai populare jocuri din cazinourile offline.

Numele acestuia vine din limba franceză.

Jucătorii pot alege sa parieze pe câte un singur număr sau diferite grupări de numere, pe culorile roșu sau negru, dacă numărul e par sau impar sau dacă numerele sunt mici sau mari.

Ruleta este considerat un joc clasic, ce aduce nostalgie și plăcere celor mai împătimiți și veterani ai jocurilor de noroc din cazinourile terestre.

Poker

Un alt joc clasic și preferat în universul cazinourile terestre, este renumitul și binecunoscutul joc de cărți, Poker.

Poker-ul este un joc popular de cărți, unde proporția între noroc și strategia jocului este de 80/20 în favoarea strategiei, în care jucătorii mizează pe valoarea superioară a combinației de cărți „mâna” aflată în posesia lor, fiind și un joc de psihologie și analiza fiecărui jucător și a modului de joc, pariind sume de bani pentru obținerea potului, adică a sumei puse în joc.

Datorită naturii acestui joc, poker-ul necesită coordonare strategică psihologică ( jucătorii trebuie să analizeze strategia celorlalți, să observe limbajul trupului și comunicarea non-verbală ), majoritatea oamenilor preferă să aleagă jocul de Poker din cazinourile terestre.

Datează încă din secolul 19 și este unul dintre jocurile care se află în topul alegerilor jucătorilor care preferă cazinourile offline.

Succesul jocurilor din cazinourile terestre plus cerințele curente ale jucătorilor au condus la o creștere accelerată a cazinourilor pe internet.

Cazinourile Online

În România, cazinourile online au înregistrat o creștere uimitoare recent.

Securitatea, confortul, o interfață intuitivă ușor accesibilă și menținerea intensității jocurilor par să fie cheia succesului cazinourilor online.

Este foarte important să-ți alegi cazinoul online după preferințele tale.

Dacă preferințele dvs. constau în securitate maximă, bonusuri avantajoase, o multitudine de jocuri clasice și exclusive, interfață ușor de utilizat, numeroase metode de retragere / plată, posibilitatea de a juca de oriunde folosind telefonul mobil, atunci ar trebui să alegeți un operator de cazino de top. Un astfel de lider de piață românesc este 888 Casino, cunoscut pentru experiența de înaltă calitate pe care o oferă întotdeauna; cu peste 1.000 de sloturi, multe dintre ele exclusive și dezvoltate intern. Puteți obține, de asemenea, un bonus de bun venit și începe aventura jucând incitante jocurile lor de cazino online și au o șansă de a câștiga niște bani.

După ce alegeți un cazinou de încredere, vă recomandăm să știți ce jocuri sunt populare.

Bucurându-vă de un cazinou online

În următoarea parte găsești top 3 cele mai populare jocuri de cazino online:

3 cele mai populare jocuri din cazinourile online:

Sloturi online

Se pare că vârf de linie sunt clasicele sloturi, acum regăsite și în cazinourile online.

Încă de la apariția primelor cazinouri online, în 1996, sloturile par să atragă cel mai mult jucătorii online. Acest lucru se întâmplă datorită ușurinței de a învăța să joci jocurile de sloturi și numărul mare de update-uri, bonusuri, beneficii, distracției și câștiguri rapide pe care acest tip de joc îl aduce celor care îl încearcă din confortul propriei case.

Blackjack online

Varianta online de blackjack pare a se bucura de același succes precum varianta offline. Popularitatea acestui joc în cazinourile online este formidabilă.

Numărul mare de variațiuni, câștiguri pe măsură și nevoia de a avea o strategie, fac Blackjack-ul online să fie unul dintre cele mai jucate și apreciate jocuri de noroc din cazinourile online.

Desigur, unele tehnici folosite în cazinourile terestre precum numărarea cărților este imposibilă deoarece acestea sunt generate aleatoriu. Acest lucru este posibil, totuși, dacă alegi să folosește opțiunea de live cazino.

Ruleta online

Nelipsit din topul jocurilor de cazino offline, nelipsit rămâne și în topul online. Experiența de joc oferită de către ruletă este excelentă, precum sunt și câștigurile, desigur. Majoritatea cazinourilor online oferă multe variațiuni de a juca acest joc, iar jucătorii au de obicei posibilitatea să aleagă să joace împotriva casei sau a unui dealer live. Iar, ca în cazul Blackjack-ului, ai opțiunea de a alege un dealer live pentru a face lucrurile și mai interesante.

Mare parte din jocurile de ruletă găsite în cazinourile online oferă multiple opțiuni de pariere precum corner bet, street bet, split bet, și altele.

Concluzia este tendința tot mai mare spre online.

După cum arată și statisticile, cazinourile online vor fi din ce în ce mai căutate.

Siguranța și securitatea este pe prim plan, cazinourile online îmbunătățindu-și constant sistemele de securitate.

Confortul și plăcerea de a juca din propria casă este ceva nou care pare să prindă la cei care le încearcă.

Varietatea de jocuri ( mai multe decat în cazinourile terestre ) par să aducă mereu ceva nou, fapt ce îi face pe jucători să revină mereu.

Pentru doritorii de a exprimenta fizic “universul” jocurilor de cazino și a trăi în “inima jocului” sunt recomandate cazinourile offline.

Pentru cei care vor securitate crescută, o varietate mai mare de jocuri și câștiguri mai rapide, dar și experiențe noi și diferite de joc, cazinourile online sunt alegerea perfectă.