Jaqueline Cristian şi Nicoleta Dascălu au acces în turul doi al calificărilor la BRD Bucharest Open 2018

Jaqueline Cristian şi Nicoleta Dascălu au acces în turul doi al calificărilor la BRD Bucharest Open 2018
loading...

Jaqueline Cristian şi Nicoleta Dascălu s-au calificat sâmbătă, în turul doi al turneului de accedere pe tabloul principal de simplu feminin la BRD Bucharest Open 2018. Irina Fetecău a pierdut în primul tur al calificărilor. Alte patru românce se mai află în turneul de calificări.

Nicoleta Dascălu este prima româncă ce reuşeşte o victorie la BRD Bucharest Open 2018. Românca s-a impus în primul tur al calificărilor în faţa jucătoarei din Turcia, Ipek SOYLU, scor 6-3, 7-6(7-5), după o oră şi 39 de minute de joc. În turul doi al calificărilor, Nicoleta Dascălu va juca cu Georgina GARCIA PEREZ, favorită trei a turneului de calificare.

Jaqueline Cristian este a doua româncă ce bifează victorie în prima zi a calificărilor la BRD Bucharest Open 2018. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, în faţa suedezei Cornelia  LISTER. În turul doi, Jaqueline Cristian va juca cu Anna BONDAR din Ungaria, care în primul tur a eliminat-o pe principala favorită a calificărilor, Deborah CHIESA, scor 6-2, 6-1.

Irina Fetecău a fost învinsă în primul tur al calificărilor de către ucraineanca Olga IANCHUK, scor 6-3, 6-4.

În turneul de calificări se mai află alte patru românce: Irina Bara, Alexandra Cadanțu, Cristina Dinu și Andreea Prisăcariu.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro