Un bancomat a fost aruncat în aer în Poiana Brașov, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Hoții au reușit să fure peste 150.000 lei. Bancomatul era amplasat la intrarea unui restaurant.

Hoţii nu au liber nici de sătbători. Sâmbătp noapte, în Poiana Braşov s-a produs jaful anului. Hoţii au aruncat în aer un bancomat şi au fugit cu toţi banii.

Reprezentanții Poliției Brașov afirmă că bancomatul a fost alimentat, vineri, cu 107.000 lei și 1.000 de euro. Aşadar, hoţii s-au dus la sigur ştiind că bancomatul e plin cu bani, fiind proaspăt alimentat.

„În această dimineață, Poliția stațiunii Brașov a fost sesizată cu privire la faptul că un bancomat amplasat în curtea unui local din Stațiunea Poiana Brașov ar fi distrus. Echipa operativă (…) efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt, identificării autorilor. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, au spus reprezentanții Poliției Brașov, potrivit Mediafax.

Coincidenţă sau nu, în urmă cu fix un an, o explozie s-a produs la sucursala unei bănci din oraşul Braşov, iar potrivit informaţiilor de atunci, hoții au aruncat în aer bancomatul. Din bancomatul detonat lipseau la momentul respectiv 160.000 de lei.

În acelaşi cartier, în septembrie 2014, hoţii au furat, în 37 de secunde, un seif de 50 de kilograme din sucursala unei bănci. Atunci, patru persoane au furat o mașină, au mers în cartierul unde se afla sucursala și au furat seiful în 37 de secunde.