O sucursală a Băncii Transilvania din Baia Mare a fost călcată miercuri de doi hoţi. Jefuitorii au reuşit să plece cu un miliard de lei vechi. Poliţiştii au demarat anchetă şi sunt pe urmele celor doi bărbaţi care au dat spargerea.

Jaf ca-n filme la Baia Mare. În doar patru minute, două persoane au jefuit o bancă din Baia Mare. Hoţii au ameninţat cu arma casieriţa şi au plecat cu 100.000 de lei. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma jafului.

După ce au furat banii, hoţii au rupt-o la fugă şi s-au făcut nevăzuţi până la sorirea echipajelor de poliţie.

Anchetatorii au început vizionarea camerelor de supraveghere din bancă şi s-au instituit filtre la ieşirea din Baia Mare  pentru prinderea autorilor.

Reprezentanţii Băncii Transilvania, au transmis, marţi, după jaful de la Agenţia Săsar din Baia Mare, că echipa a acţionat conform procedurilor dezvoltate pentru astfel de situaţii, iar suma de bani este asigurată.

„La Agenţia BT Săsar din Baia Mare a avut loc astăzi un jaf în urmă căruia, din fericire, nu sunt victime. A fost sustrasă o sumă de bani, însă aceasta este asigurată. Echipa băncii a acţionat conform procedurilor dezvoltate pentru astfel de situaţii, iar agenţia este dotată cu sistem de securitate şi supraveghere video standard, avizat de Ministerul de Interne. Banca Transilvania acordă ȋntregul suport autorităţilor care se ocupă de procedurile specifice de investigare”, se arată comunicatul emis de Banca Transilvania.