Iuliana Tudor, moderatorul emisiunii “O data-n viata”, de la Televiziunea Română, a fost premiată de Patriarhia Română pentru că promovează tradițiile românești.

Iuliana Tudor, gazda emisiunii “O data-n viata”, pregateste o toamna cu proiecte surprinzatoare. Pentru ca totul sa inceapa cu dreptul, vedeta TVR a primit ieri Ordinul „Sfântul Antim Ivireanul” din partea Patriarhiei Române, care i-a fost inmanat în cadrul unei Galei desfasurate la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucuresti, in prezenta unei asistente deosebite.

Au fost decorate sase personalitati din cadrul Academiei Romane, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucuresti si TVR. Realizatoarea TV Elise Stan a fost distinsa de asemenea cu ordinul „Crucea Maria Brancoveanu”.

“Ieri am primit din partea Patriarhiei Române Ordinul Antim Ivireanu pentru activitatea de promovare a culturii tradiționale la Televiziunea Română! Au fost decorate Academia Româna, Muzeul Național al Satului si TVR! Onorant si extrem de emoționant pentru mine!  Mulțumesc tuturor celor care mă susțin în ceea ce fac: din TVR, din fața micului ecran si de acasa, familia mea!”, a postat vedeta TVR pe pagina oficiala de Facebook.

Iuliana Tudor urmeaza sa revina cu un nou sezon al emisiunii “O data-n viata”, din octombrie, la TVR 1.

iuliana-tudor3