Seco Dubravko, croatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu după  ce a bătut-o crunt, şochează şi spune că defapt nu i-a făcut nimic.

Croatul agresiv susţine că nu a bătut-o pe Cruduţa, căci dacă făcea aşa ceva, vedeta tv nu mai ieşea din spital.

In momentul in care iubitul Danielei Crudu a ajuns in casa vedetei sa isi stranga lucrurile, Ana, sora Danielei era si ea acolo. Cei doi au avut un schimb de replici cu coratul.

Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia, a zis ca daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital”, a dezvaluit Ana.

Daniela Crudu a sunat duminică dimineaţă, la 112, in jurul orei 5.30, spunand ca a fost data afara din casa si batuta de iubitul ei de origine croata.

Din discuția filmată de reporterii Spy News reiese că iubitul Anei  Maria Crudu a țipat la croat: „Vezi că ești în România!”, în limba engleză.

La un moment dat, croatul și-a ieșit din minți și l-a împins pe „cumnatul” Danielei Crudu, având o atitudine agresivă și față de acesta. Ana Maria și-a prins partenerul de braț, încercând să își apere iubitul de o posibilă ieșire violentă a celui care i-a căsăpit sora.

După această discuție, croatul, neavând cartelă de acces la poarta interioară a imobilului, și-a păsărsit mașina în parcare și a luat autobuzul pentru a ajunge la un hotel unde să se cazeze.

Încă nu se știe exact motivul pentru care Daniela Crudu a ajuns de la bal, la spital, dar cert este că frumoasa mondenă a fost snopită în bătaie de iubitul ei potent financiar, dar și aprig la mânie.

Vedeta a ajuns însă de urgență la spital, cu nasul spart, plină de sânge și de răni pe mâini și pe picioare.