Produsele cosmetice au apărut încă din cele mai vechi timpuri, iar femeile din Egiptul Antic au fost primele care au folosit cremele de față pentru definirea trăsăturilor. Acestea erau folosite de cele mai multe ori de femeile care aveau o anumită poziție socială, însă astăzi, produsele cosmetice sunt indispensabile oricărei femei.

Când ne gândim la cumpărături s-ar putea să obosim doar la gândul că avem atât de mult de umblat și că va fi inevitabil să nu dăm de aglomeraţie sau parcări veșnic pline. Marile magazine și branduri își expun de ceva timp produsele și în mediul online, iar persoanele care țin la timpul lor, își vor putea achiziționa de acolo produse la un preț uneori mult mai accesibil, la promoții și chiar beneficiind de transport gratuit la unele comenzi. În cazul comenzilor online, nu va mai fi necesar să ne deplasăm prin magazine și să petrecem ore în șir alegându-ne produsele care ne caracterizează.

Glemis.ro este unul dintre magazinele autorizate în ceea ce privește furnizarea produselor cosmetice profesionale și a parfumurilor de lux, fiind alegerea a foarte multe persoane pentru că pune la dispoziție întregi game de produse și informații relevante despre brand-urile cu care lucrează. Glemis dă întotdeauna dovadă de profesionalism și servicii calitative atunci când vine vorba despre comenzi, livrare și promptitudine, magazinul fiind prezent atât fizic, cât și în mediul online și răspunde nevoilor clienților în cel mai scurt timp.

În ceea ce privește nevoile fiecărei femei, indiferent că este vorba despre un kit pentru unghii, produse profesionale dintre cele mai bune pentru un păr mai sănătos sau despre o colecție de make-up impresionantă, magazinul Glemis vine în ajutorul tuturor, cu o mulțime de opțiuni.

Dacă sunteți pasionată de make-up sau vă doriți produse pentru îngrijire personală, magazinul Glemis vă ajută să vă găsiți produsele pe care le căutați. Reprezentat a numeroase brand-uri, Glemis își propune să le ofere clienților produse în conformitate cu cele mai noi tendințe și cea mai înaltă calitate. Magazinul oferă aproximativ 5000 de produse, destinate părului, unghiilor, tenului sau corpului, precum și parfumuri dintre cele mai sofisticate.

Printre brand-urile profesionale de cosmetice cu care colaborează Glemis.ro, enumerăm:

  • Produse pentru îngrijire, styling și colorarea părului de la Wella, L’Oréal, Londa, Moroccanoil și multe altele;
  • Produse de make-up profesional de la Malu Wilz, Paese și altele;
  • Produse pentru îngrijirea și colorarea unghiilor: ProNails, OPI sau Nded;
  • Aparate pentru tuns și coafat: Parlux, BabylissPRO, Beard Club, GTS Professional sau Denman;
  • Ceară pentru epilat de la ial sau Depileve;
  • Gene false: Ardell, Sherani
  • Parfumuri de lux: Bvlgari, Armani, Lancome, Givenchy ș.a.m.d.

Pe lângă linia de cosmetice, Glemis.ro își așteaptă clienții și cu cele mai sofisticate parfumuri. Armani, Bvlgari, Lancome sau Versace sunt câteva nume de brand-uri pe care clienții le pot găsi pe site pentru că și în ceea ce privește aromele, magazinul dispune de o adevărată colecție, destinată atât femeilor, cât și bărbaților.

Magazinul oferă în permanență promoții atractive, la toate categoriile de produse, astfel încât, aici, veți găsi cele mai râvnite cosmetice de lux și parfumuri autentice. Gamele sunt variate, produsele sunt 100% originale, iar comenzile sunt extrem de sigure. Glemis.ro vă așteptă cu categorii diverse de produse, destinate părului, tenului, pielii sau unghiilor, iar comenzile se fac extrem de rapid.