Concurentele de la reality-show-ul „Temptation Island – Insula iubirii”, au parte de o ispită nouă.

Adunate de sunetul alarmei pentru a le fi comunicate veștile de ultimă oră, fetele de pe „Temptation Island – Insula iubirii” află că vor avea parte de o nouă ispită, Tudor.

Așa cum însuși se descrie, Costin Tudor este o persoană optimistă, tonică, ce-și dorește să le facă pe fete să se deschidă și să se simtă bine. Mai mult decât orice, Tudor este hotărât să-și joace rolul de ispită până la capăt și să nu se lase deturnat sub nicio formă de la scopul său.

„Dacă va fi nevoie să mint, voi minți. Nu am probleme să mint ca să-mi ating scopul”, a declarat fără menajamente Tudor, în vârstă de 26 de ani, economist și instructor de fitness.

Conștient că arată bine, Costin spune că tinde că creadă că e „mai mult decât un abdomen sculptat” și își propune să se folosească de toate atuurile pentru a fi cea mai bună ispită din acest sezon.

Cum vor reacționa fetele și dacă vor intra în jocul lui sau nu, telespectatorii Antenei 1 vor putea vedea din cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, din 17 mai, de la ora 20.30. Emisiunea este difuzată în fiecare săptămână marți și miercuri, de la ora 20.30.

ispita tudortudor - ispita