Talentată, sensibilă și cu un farmec aparte, Irina Rimes s-a lăsat purtată prin amintiri, într-un dialog emoționant cu Cosmin Cernat, gazda emisiunii „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls.  Frumoasa vedeta ii face marturisiri inedite acestuia, în ediția ce va fi difuzată duminica aceasta, de la 12:00, la Radio Impuls.

„ Eu am crescut cu Cosmin Cernat la televizor (…); tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit, cel pe care l-am văzut model. Un bărbat foarte frumos, cu multă elegantă și tact”, a spus Irina Rimes. 

„M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmarea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine. Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o față foarte profundă”, a declarat Cosmin Cernat, gazda emisiunii „Invitatul de 12” de la Radio Impuls.

Irina Rimes s-a lansat pe piața muzicală din România cu piesă „Visele”care s-a menținut pe primul loc în topurile muzicale din România luni de zile. A cochetat cu muzică și poezia încă din copilărie, a devenit cunoscută mai întâi în Republica Moldova, după ce a participat la un show de talente, unde a ajuns până în finală. „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM” sunt doar câteva dintre melodiile care au impresionat milioane de fani ai artistei.