Mâine, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de Antena Stars de la 16:00, Irina Loghin dezvăluie câteva dintre secretele frumuseții sale.

Irina Loghin recunoaște că și-a făcut o singură dată o operație estetică.

„Mi-am făcut o singură operație estetică. Mi-am ridicat pleoapele acum ceva timp și atât. În rest, mă îngrijesc cât mai natural”, spune interpreta de muzică populară, care pune mare preț pe demachiere.

În plus, zilnic face sport: „Eu sunt o fire sportivă, las zilnic costumul popular pentru trening, alerg în fiecare dimineață alături de câinele meu lup”, continuă invitata Oanei Turcu.

Irina Loghin consideră că, pentru o femeie, aspectul fizic este foarte important, indiferent de vârstă.

„Femeile ar trebui să aibă mai multă grijă de ele, nu să pună 20 de kilograme pe ele după ce se mărită”, declară solista.

Tot în ediția de mâine, Adi de la Vâlcea se declară împlinit alături de familia lui și mărturisește cât de mult își apreciază soția.

Am avut peste 160 de mașini. Am avut la un moment dat patru mașini într-o zi. Acum mai am doar una. Aceasta a fost pasiunea mea, cam costisitoare, ce-i drept. Dacă eu câștigam 3 lei, iar mașina 6, făceam ce făceam și o luam. Odată am pierdut toți banii de pe o mașină la cazinou. A fost o noapte cruntă. Noroc că soția m-a certat abia a doua zi. Asta trebuie să știe o soție bună: când să frâneze și când să accelereze”, crede Adi de la Vâlcea.