Irina Fodor o distruge pe Gina Pistol

Irina Fodor, lovitură dură dată celei care i-a cedat locul atât la cârma emisiunii Chefi la cuţite cât şi la Asia Express. Irina Fodor și Gina Pistol au devenit rivale pe micul ecran. A crezut că e totul temporar pentru că a născut, dar între timp, iubita lui Smiley a pierdut teren în faţa Irinei Fodor care le-a intrat la suflet producătorilor generali de la Antena 1. Acum, Gina Pistol a realizat că Irina Fodor o poate înlocui definitiv la Antena 1. 

Gina Pistol a dispărut de pe micile ecrane în luna februarie, când a devenit mămică. De atunci s-a dedicat ei, pentru că a curs cu contracte de imagine pentru ea.

Însă în ultima perioadă acestea s-au mai împuținat, iar ceea ce este cel mai îngrijorător este faptul că majoritatea o au în prim plan pe fetița ei și a lui Smiley.

Irina Fodor, după ce a prezentat Asia Express și finalul Chefi la Cuțite, ea a devit un influencer în toată regula. O analiză pe pagina ei de Instagram arată că în luna decembrie, ea a avut mai multe campanii decât Gina Pistol, care a fost aleasă doar pentru publicitate la produsele pentru bebeluși.

Absența ei de pe micile ecrane și lipsa implicării în diferite evenimente începe să o coste. Iar probleme nu se opresc aici. În curând va începe un nou show culinar, intens promovat de Antena 1, Chefi fără limite, prezentat tot de Irina Fodor. Așadar încă o lovitură pentru Gina Pistol, care a cam rămas în umbră.

Irina Fodor ar fi favorită să plece pe traseu pentru sezonul Asia Express 2022 în timp ce Gina Pistol ar putea face o emisiune de culise pentru Antena Play, dar pe un salariu mult mai mic.