Irina Begu a fost învinsă duminică, în turul trei la simplu feminin, în cadrul turneului WTA Masters de la Miami, de poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 7 al turneului de tenis.

Irina Begu, cap de serie numărul 30, a fost învinsă de poloneză, în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 2-6, după o oră și 55 de minute de joc.

În primul set, românca și-a pierdut serviciul la scorul de 1-0, apoi a făcut re-break la 3-1, ca mai apoi la 3-2 să și-l piardă din nou și după 34 de minute de joc, poloneza a reușit să se impună cu 6-2

În setul doi, românca a devenit mai agresivă și a reușit să se impună cu 6-4. Ca mai apoi în setul trei, Begu să rateze două mingi de break la scorul de 1-1.

Și cum ocaziile se răzbună, la scorul de 3-2, românca a condus pe propriul serviciu cu 40-0, dar în mod incredibil și inexplicabil și-a pierdut serviciul. Iar la scorul de 5-2, poloneza a închis setul și meciul pe serviciul lui Begu, care și-a pierdut game-ul la zero.

Calificarea în turul trei la Miami îi asigură româncei un cec în valoare de 31,670 de dolari și 65 de puncte WTA.

Singura româncă rămasă pe tabloul principal de simplu feminin de la Miami, este Simona Halep în turul trei unde va juca azi, cu italianca Camila Giorgi.

În timp ce pe tabloul principal de dublu feminin a mai rămas doar Monica Niculescu, calificată în turul doi, alături de partenera sa de dublu, rusoaica Alexandra Panova.