Irina Begu, două victorii în patru ore la Roma. E în semifinale și la simplu și la dublu

Irina Begu, două victorii în patru ore la Roma. E în semifinale și la simplu și la dublu
loading...

Irina Begu este într-o formă de zile mari. După sfertul de finală de la Madrid, azi, românca a reușit două victorii importante în turneul de la Roma. Begu s-a calificat în semifinale, în decurs de câteva ore atât la simplu cât și la dublu.

Pentru prima dată în carieră, Irina Begu accede în semifinale la simplu feminin la Roma. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-2, 76(7-3), în fața japonezei Misaki Doi.

În semifinale Irina Begu ar putea juca cu Serena Williams, liderul mondial în ierarhia de simplu feminin.

După doar câteva ore de la calificarea în semifinale la simplu, Begu a intrat din nou pe teren, de astă dată alături de Monica Niculescu, la dublu.

Româncele au învins în două seturi, scor 7-6(7-4), 6-3, perechea formată din Timea Babos și Yaroslava Shvedova, după o oră și 29 de minute de joc.

În semifinale, româncele vor juca cu perechea formată din Martina Hingis și Sania Mirza, principalele favorite ale competiției.

Pentru accederea în semifinale, Begu și Niculescu și-au asigurat un cec în valoare de 30,920 de euro și câte 350 de puncte WTA fiecare.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro