Irina Begu s-a enervat groaznic vineri seară, în timpul partidei de tenis din sferturile de finală de la Istanbul, din cauza arbitrilor. Românca s-a simţit nedreptăţită de arbitri şi a făcut circ pe terenul de tenis.

Irina Begu a câştigat dramatic partida cu croata Dona Vekic dar românca a fost un pachet de nervi  la finalul setului doi. Begu a apelat la supervizorul turneului.

Condusă cu 1-0 la seturi de croată, Irina a pierdut pe propriul serviciu la 5-5, adversara urmând a servi pentru meci. Ultimul punct a generat o polemică nesfârşită, după ce arbitrii par să o fi nedreptăţit pentru sportiva noastră. Decizia de la linie a fost out. Begu a cercetat urma şi a considerat că mingea a prins linia. După care a urmat o discuţie aprinsă cu arbitrul de scaun.

Nu e niciun spaţiu. E incredibil. Ăsta e out, ăsta e out? Chemaţi-l pe supervizor. Mi-aţi dat voie să merg să văd urma? Mi-aţi dat voie? Chemaţi-l acum pe supervizor, urma e pe linie. E incredibil. Nu mai joc. Nu mă mişc de aici, stau aici 10 ore, nu mă mişc”, a spus Irina.

Odată cu venirea supervizorului, Irina i-a explicat acestuia: „Nu trebuie să îmi daţi punctul, mergeţi doar şi verificaţi urma. E incredibil. Nu e niciun spaţiu. Mergeţi şi uitaţi-vă doar, nu trebuie să îmi daţi punctul”.

Românca a reuşit să treacă peste acest incident şi să câştige partida în decisiv cu 6-1 şi merge în semifinale unde va juca cu franţuzoaica Pauline Parmentier.