Irina Begu, calificare dramatică în miez de noapte, în optimi la Acapulco

Irina Begu, calificare dramatică în miez de noapte, în optimi la Acapulco
loading...

Irina Begu a reuşit marţi dimineaţă, o victorie dramatică în optimile de finală ale turneului WTA de la Acapulco. Românca s-a chinuit mai bine de două ore cu americanca Christina McHale.

Irina Begu, locul 36 mondial şi favorită 5 la Acapulco, a pierdut primul set cu 3-6, din cauza unui joc extrem de slab şi plin de greşeli neforţate.

Românca a izbutit să câştige setul doi cu 6-2 şi să împingă soarta partidei în decisiv. Begu a început cu stângul setul trei, întrucât şi-a pierdut serviciul.  A reuşit apiusă facă re-break. A preluat apui conducerea cu 3-4, 4-2 şi 5-3, scor la care a servit pentru meci dar din nou a cedat serviciul. La 5-4, românca a reuşit break la zero şi astfel a câştigat setul trei cu 6-4.

Begu a avut nevoie de trei seturi pentru a cîştiga meciul în două ore şi 15 minute de joc timp în care a făcut nouă duble greşeli.

Calificarea în optimi la Acapulco îi asigură uncec în valoare de 3400 de dolari  şi 30 puncte WTA.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Inchirieri auto Otopeni
    Inchirieri auto Otopeni 27 februarie, 2018, 16:53

    Ii calca pe urme lui Halep.

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<