Irina Begu, calificare cu mari emoții în semifinale la Istanbul

Irina Begu, calificare cu mari emoții în semifinale la Istanbul
loading...

Irina Begu, a treia favorită a turneului de tenis de la Istanbul, s-a calificat vineri, cu mari emoții în semifinalele turneului WTA dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Irina Begu, locul 33 mondial, a învins-o vineri, în sferturi de finală, pe turcoaica Bașak Eraydin în trei seturi, cu 2-6, 7-6 (5), 6-1.

Begu a obținut victoria la capătul unui meci maraton de două ore și 45 de minute, în fața unei adversare modeste, Eraydin (22 ani), venită din calificări, ocupând doar locul 257 în ierarhia WTA.

Irina Begu și-a asigurat un cec de 11.500 dolari și 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe câștigătoarea duelului dintre Jana Cepelova (Slovacia, 23 ani, 97 WTA) și Daiana Iastremska (Ucraina, 16 ani, 420 WTA).

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul cinci, va juca vineri seară, în sferturi cu principala favorită, Elina Svitolina din Ucraina.

Categories: SPORT

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro