Irina Begu a urcat pe locul 34 mondial. E cel mai bun loc din cariera sportivei

Irina Begu a urcat pe locul 34 mondial. E cel mai bun loc din cariera sportivei
loading...

Irina Begu este de azi, pe locul 34 în ierarhia de simplu feminin, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera româncei. Saltul de zece locuri a fost făcut ca urmare a punctelor primite la Australian Open 2015 unde a jucat în premieră optimi de finală.

Irina Begu este singura româncă din cele cinci prezente la Australian Open, care a reușit să urce în clasamentul WTA.

În timp ce Simona Halep staționează pe locul trei cu un total de 6571 de puncte, Monica Niculescu a coborât opt locuri, până pe 57.

Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur la Australian Open, a coborât și ea tot opt locuri, fiind de azi pe locul 95 mondial.

În timp ce Sorana Cîrstea a ieșit din top 100, fiind pe poziția 101 cu doar 547 de puncte.

În clasamentul de dublu feminin, Monica Niculescu rămâne cea mai bine clasată română, staționând pe 44. În timp ce Irina Begu îi suflă în ceafă, întrucât a urcat șapte locuri, până pe poziția 49, cu un total de 1495 de puncte.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru vor juca pe 7, 8 și 9 februarie, la Galați, în echipa de Fed Cup a României, împotriva Spaniei.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<