Irina Begu a învins-o pe Timea Bacsinszky şi România conduce Elveţia cu 2-0 în Fed Cup

Irina Begu a învins-o pe Timea Bacsinszky şi România conduce Elveţia cu 2-0 în Fed Cup
loading...

Start perfect pentru România în barajul de accedere în Grupa Mondială a Fed Cup. Tricolorele au câştigat ambele partide de simplu disputate sâmbătă în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Irina Begu a învins-o sâmbătă pe Timea Bacsinszky, în două seturi scor 6-4, 6-1, după 80 de minute de joc şi a adus al doilea punct pentru România în Fed Cup.

Partidele acestea sunt foarte speciale, dar în același timp sunt și foarte grele, pentru că încerci să îți ajuți echipa și probabil de aceea a și fost un început mai dificil. Cred că s-a vorbit foarte mult pe tema aceasta și sincer este o diferență de patru locuri între noi. Eu nu am stat să mă gândesc prea mult la lucrurile aceatea. Căpitanul nejucător decide cine joacă și eu cred că Sorana a înțeles decizia aceasta, din punct de vedere tactic. Noi sperăm să câștigăm mâine. Simona joacă primul meci și sperăm ca scorul să devină 3-0.”, a declarat Irina Begu, la finalul partidei.

Româncele au fost susţinute frenetic de 10.000 de spectatori prezenţi în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Astfel că tricolorele sunt la o victorie distanţă de calificarea în Grupa Mondială a Fed Cup.

Duminică, Halep va juca cu Timea Bacsinszky iar Irina Begu cu Viktorija Golubic.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<