Ipoteză şocantă | Românii infectaţi cu COVID 19, lăsaţi să moară ca să sperie populaţia şi să-i determine să se vaccineze

O ipoteză şocantă prinde tot mai mult contur în România. Spitalele sunt voit lăsate fără medicamente şi aparatura necesară pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus. Motivul este unul halucinant. Cu cât numărul deceselor de coronavirus creşte în România, cu atât numărul românilor care se vor vaccina, va creşte. 

Românii „trebuie” speriaţi de numărul mare de decese de coronavirus pentru a-i determina masiv să se vaccineze.

În timp ce peste 500 de români erau declaraţi zinlic, ca morţi de COVID 19, guvernanţii şi reprezentanţii PNL şi USR, în frunte cu Preşedintele Iohannis şi Coordonatorul campaniei de vaccinare, Colonelul Valeriu Gheorghiţă şi Şeful DSU Raed Arafat, spuneau la unison că soluţia e vaccinarea masivă a populaţiei.

Nici vorbă de tratament antiviral, de echimpamente medicale performante care să crească şansele de vindecare ale celor internaţi la ATI.

Responsabili din Ministerul Sănătăţii ridică din umeri când sunt întrebaţi de ce nu au făcut achiziţiile de medicamente şi aparatură medicală necesară tratamentului pacienţilor cu Covid 19. Totul se pare că s-a „întârziat” cu scopul de a deceda cât mai mulţi pacienţi infectaţi cu Covid 19.

Cu ajutorul televiziunilor care au avut acces să filmeze în saloane în timp ce aparţinătorii pacienţilor nu aveau voie, pentru că televiziunile trebuiau să prezinte dezastrul din spitale şi astfel să creeze panică în ţară iar românii să facă coadă la centrele de vaccinare.

Acest plan diabolic a mers în luna octombrie când s-a înregistrat recordul de decese în 24 de ore ceea ce a dus la un record de vaccinări, peste 150,000 de români vaccinaţi în 24 de ore.

Însă între timp, pandemia pare că s-a mai domoloit în România şi de 10 zile se înregistrează o scădere a numărului de noi infectări, însă numărul deceselor rămâne nepermis de mare.

Cu toate astea, românii nu se mai sperie de decesele raportate zilnic şi numărul persoanelor vaccinate a scăzut drastic, mai exact s-a prăbuşit din nou vaccinarea în România.

Până astăzi, 9 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.718.726 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.589 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Până astăzi, 51.483 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 08.11.2021 (10:00) – 09.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 487 de decese. Din totalul de 487 de pacienți decedați, 443 erau nevaccinați și 44 vaccinați.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 18.082. Dintre acestea, 1.850 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 331 sunt minori, 304 fiind internați în secții și 27 la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 10.458.404 teste RT-PCR și 4.752.791 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 19.449 de teste RT-PCR (10.676 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.773 la cerere) și 45.326 de teste rapide antigenice. 

În ultimele 24 de ore s-au vaccinat doar aproximativ 68,000 de persoane, dintre care doar aproximativ 27,000 de persoane cu prima doză.

Pentru a-i determina să se faccineze potrivit „planului de vaccinare” care include peste 70% din populaţia adultă din România, politicienii – PNL-PSD-USR-UDMR, pregătesc introducerea obligatorie a certificatului verde şi la muncă şi peste tot. Iar prin astfel de restrcţii care duc la încălcări de drepturi şi libertăţi, românii, fricoşi din fire, se vor conforma şi din nou se vor încolona la vaccinare.

Şi pentru a plusa şi mai mult cu privire la gravitate, deja Colonelul Gheorghiţă anunţă că în primăvară vine valul 5. Deci nici pomeneală să scăpăm de restricţii sau vaccinarea obligatorie. Iar dacă vine valul cinci, cu siguranţă autorităţile vor „recomanda” şi doza patru pentru o imunizare „beton”.