recentNEWS.ro a avut dreptate. Stela Popescu a făcut accdient vascular cerebral şi nimeni din cei prezenţi la ultimul eveniment la care a luat parte actriţa, nu a observat asta şi nu a ajutat-o. Cine oare i-a produs însă marii artiste, accidentul vascular cerebral? Cumva organizatorii Galei la care a participat?

Marţi, 21 noiembrie 2017, Stela Popescu a fost invitată la Gala Femeilor de Succes 2017. Actriţa a urcat pe scenă pentru a primi un premiu şi în loc de un discurs amuzant care să facă lumea să râdă, Stela Popescu era foarte nervoasă şi incoerentă. Nu se înţelegea ce dorea să spună. Din înregistrarea video de la eveniment putem înţelege doar că ea a întârziat la eveniment din cauza organizatorilor care nu s-au organizat cum se cuvine şi că ea a stat după ei ore întregi, timp în care s-a machiat şi îmbrăcat de două trei ori.

În momentul în care Stela Popescu se afla pe scenă, accidentul vascular cerebral se produsese ceva, posibil de câteva ore. Însă care să fi fost cauza producerii AVC-ului? Cumva o stare de nervozitate cauzată de ceva de cineva? Oare faptul că ea a stat atâta timp după organizatorii Galei care nu mai veneau să o ia, să îi fi provocat celebrei actriţe o stare atât de mare de nervozitate care a dus la producerea accidentului cerebral vascular? Este o ipoteză care stă în picioare ţinând cont de ce s-a întâmplat la eveniment şi faptul că la câteva ore distanţă, adică miercuri, Stela Popescu a şi murit.

Din păcate, nimeni din cei prezenţi la respectiva gală nu au observat comportamentul ciudat al Stelei Popescu şi în consecinţă nu au dus-o la spital. Dacă atunci era dusă la spital, Stela Popescu acum ar fi trăit. Dar indiferenţa celor prezenţi, superficialitatea lor, au ucis-o indirect pe marea actriţă Stela Popescu.

Antena 1 a difuzat ultima apariţie a actriţei. De la minutul 2,55, actriţa urcă pe scenă pentru discurs şi să primească un premiu. Însă tot ce spune este ilogic şi fără sens. Semn că Stela Popescu nu era deloc în  apele sale. Însă nimeni nu a bănuit că aceasta era grav bolnavă şi nu a dus-o la spital.

Medicii legişti au încheiat, vineri, autopsia şi au stabilit că artista ar fi suferit un atac vascular cerebral.

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită.

Medicii susţin că este posibil ca accidentul să se fi produs în urmă cu două-trei zile.

Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă, care a sunat la 112.