Klaus Iohannis este strâns cu ușa de binomul DNA-SRI, condus de Coldea și Kovesi. Președintele l-a chemat joi la Cotroceni pe generalul Florian Coldea, i-a cerut să demisioneze, adjunctul SRI a refuzat și binomul s-a activat. Dacă președintele îndrăznea să-l revoce din funcție, Koveși pregătea un dosar penal pe numele lui Carmen Iohannis în cazul actelor falsificate prin care au cumpărat mai multe case, și pregătea arestarea Primei Doamne.

Iohannis este prins între ciocan și nicovală. Pentru că trecutul ”glorios” de pe vremea când era Primar la Sibiu și își ”cumpăra” case cu acte false, încă îl bântuie, nu poate să decapiteze Binomul SRI-DNA.

Ipoteza șocantă cu privire la șantajul pe care-l face Coldea și Koveși la adresa lui Iohannis, este lansată de Sebastian Ghiță.

Fostul deputat, fugit din România,, susține că Președintele se teme de dosarele penale pe care i le poate face Coldea împreună cu șefa DNA.

”Iohannis este prizonierul lui Coldea și lui Kovesi. Îi e frica de ce dosare îi pot face lui Carmen Iohannis. Și îi e frică lui Iohannis de ce dosare ii pot face după ce nu mai e președinte”, a declarat Sebastian Ghiță.

Fostul deputat face referire la faptul că Prima Doamnă se poate alege cu dosar penal pentru că a falsificat acte pentru a pune mâna pe mai multe case în Sibiu, case pe care soții Iohannis le-au pierdut definitiv în instanță.

Așa se poate înțelege tăcerea lui Iohannis în acest scandal și refuzul de a-l demite din funcție pe Florian Coldea.

O revoluție poate da naștere la o Nouă Românie. Dacă tinerii își doresc cu adevărat o Nouă Românie, o pot face acum, alăturându-se proiectului Noua Românie, creat de la zero de tineri care vor să lupte pentru țara lor.

Te poți înscrie aici în Noua Românie.

Urmărește pe facebook, acțiunile Noua Românie.