Ioniță din Clejani, pentru prima dată în rochie și cu tocuri, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Margherita, Fulgi, Viorica și Ioniță din Clejani vor realiza o transformare totală într-o familie artistică nemuritoare – Boney M.

Experiența a fost una inedită pentru Ioniță care, pentru prima dată în viața lui, a îmbrăcat o rochie, s-a epilat pe piept și a încălțat pantofii cu toc.

“A fost cea mai inedită provocare din viața mea! Niciodată nu vreau să mai aud cuvântul dres. Acum am înțeles cât timp din viață își pierde o femeie în fața oglinzii, pentru machiat, coafat, aranjat. Cu ocazia asta, mi-am dat seama mult mai bine ce fac aici, în această emisiune, Marga și Viorica. Concluzia mea e foarte clară: Sunt foarte mulțumit că sunt bărbat și nu-mi voi dori niciodată să fiu femeie. Viața mea ca bărbat este mult mai ușoară decât a unei femei”, ne-a spus Ioniță Manole.

Cum s-au descurcat Clejanii în această ipostază, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”.

clejanii