Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Margherita, Fulgi, Viorica și Ioniță din Clejani vor realiza o transformare totală într-o familie artistică nemuritoare – Boney M.

Experiența a fost una inedită pentru Ioniță care, pentru prima dată în viața lui, a îmbrăcat o rochie, s-a epilat pe piept și a încălțat pantofii cu toc.

“A fost cea mai inedită provocare din viața mea! Niciodată nu vreau să mai aud cuvântul dres. Acum am înțeles cât timp din viață își pierde o femeie în fața oglinzii, pentru machiat, coafat, aranjat. Cu ocazia asta, mi-am dat seama mult mai bine ce fac aici, în această emisiune, Marga și Viorica. Concluzia mea e foarte clară: Sunt foarte mulțumit că sunt bărbat și nu-mi voi dori niciodată să fiu femeie. Viața mea ca bărbat este mult mai ușoară decât a unei femei”, ne-a spus Ioniță Manole.

Cum s-au descurcat Clejanii în această ipostază, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”.

clejanii