Cum marea finala a sezonului se apropie, concurentii de la „Te cunosc de undeva!” isi consuma penultimele sanse de calificare sambata, 14 mai, de la ora 20.00, intr-una dintre cele mai spectaculoase si emotionante editii ale show-ului transformarilor.

Andrei Stefanescu si Liviu Varciu vor imbraca costumele de epoca si se vor alinta, mangaia si saruta precum Marian si Dorina Nistor, in timp ce principalul lor „rival”, Geørge va canta „S-o luam usor”, una dintre cele mai recente piese marca Aurel Moldoveanu, transformat, evident, in cunoscutul cantaret.

Anca Turcasiu va miza pe voce, rafinament si charisma pentru personajul pe care ruleta i l-a facut cadou, Shirley Bassey, Rares Dragomir va avea bucuria sa cante „O lume minunata” asa cum o face Mihai Constantinescu, in timp ce Liviu Teodorescu, transformat in James Arthur, o va face sa lacrimeze pe Andreea Balan, cu felul in care interpreteaza piesa „Impossible”.

Daca Feli Donose va imita de data aceasta o icoana pop rock, Cyndi Lauper, mezina Theo Rose va urca pe scena show-ului transformata intr-o alta americanca celebra, Britney Spears.

Paula Chirila va juca in aceasta seara un dublu rol, de soacra microbista si de iubitoare si pastratoare de traditii romanesti – Ionela Prodan, in timp ce Nicoleta Nuca se va transforma sub privirile mamei sale, aflate in public, intr-un idol al muzicii internationale, Michael Jackson, dar din vremea cand acesta era un copil si urca pe scena alaturi de The Jackson Five.

Tributul acestei gale va fi dedicat unui fericit al scenei teatrului, muzicii si televiziunii, nemuritorul Stefan Banica, si va fi sustinut de George, Florin Ristei si FreeStay.

Care va cea mai buna transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sambata, 14 mai, de la ora 20.00, intr-o noua editie a show-ului „Te cunosc de undeva!”.