Ion Țiriac a declarat într-un interviu pentru Digi Sport, că a vrut s-o împuște pe Simona Halep, după ce românca a pierdut și finala de la Roland Garros, în fața Mariei Sharapova.

Ion Țiriac se declară mare fan al Simonei Halep, dar și cel mai mare critic al tenismenei din Constanța.

Pierderea finalei de la Mastersul de la Madrid, deținut de afaceristul român, dar și a finalei de la Roland Garros, ambele în fața rusoaicei, Maria Sharapova, l-a scos din pepeni pe cumpătatul Ion Țiriac.

Fostul tenismen spune că Halep are un complex cu Sharapova și de aceea i-a făcut cadou două finale.

“Simona Halep are o problemă cu rusoaica Maria Şarapova. Poate nu-i mai face cadou finala de la Roland Garros data viitoare când o întâlneşte! N-am vrut s-o împuşc atunci, la Madrid, am vrut s-o împuşc mai târziu, la Roland Garros! De ce? I-a făcut cadou de două ori finala. Era mare lucru dacă mie-mi flutura steagul României timp de un an la Roland Garros”, a spus Ţiriac la Digi Sport.

Pe 11 mai 2014, Simona Halep a jucat prima ei finală Masters din carieră, fiind învinsă în trei seturi de Maria Sharapova, scor 6-1, 2-6, 3-6.

La nici o lună distanță, pe 7 iunie 2014, Simona Halep juca prima ei finală de Grand Slam din carieră, la Roland Garros, însă din păcate a pierdut-o tot în fața Mariei Sharapova, scor 6-4, 7-5, 4-6.