Unul dintre cei mai prolifici actori de teatru şi film din România, cu o carieră de peste 27 de ani la teatrul Notarra şi peste 30 de pelicule filmate doar în ultimii 20 de ani, Ion Haiduc, invitatul Florentinei Fântânaru în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13:00, la Antena Stars are o adevărată tolbă de poveşti de pe platourile de filmare.

Ucu, aşa cum îl numesc prietenii, îi va povesti sâmbătă Florentinei cum a fost la un pas de tragedie: “Am filmat la metrou, în staţia Pipera, când aceasta nu exista încă. Era doar o pantă plină de praf, pe care eu trebuia să cobor cu o rabă de 12 tone. Mi-au făcut un semn unde să opresc şi mi-am zis că nu e nicio problemă. Numai că jos era praf şi m-am dus ca pe sanie, ditamai raba, până în aparatul de filmare. Era să omor toată echipa. Am îngheţat toţi. Dar s-a oprit. Bafta mea!”, a povestit îndrăgitul actor.

Despre copilăria sa şi aventurile de la filmări, despre desele momente în care şi-a pus viaţa în pericol, dar şi despre iubire, Ion Haiduc vorbeşte deschis sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.