Klaus Iohannis nu mai este interesat de protestele masive din țară care s-au reaprins duminică seară. Peste 30,000 de persoane îl așteptau duminicăs eară pe Președinte în mijlocul lor la Universitate. Însă Klaus Iohannis i-a sfidat complet.

În timp ce peste 30,000 de bucureșteni protestează în București, Iohannis se află la Sibiu. Manifestanții care protestează și la îndemnul lui Iohannis, împotriva grațierii, așteptau ca Președintele să li se alăture așa cum a făcut în urmă cu o săptămână.

Potrivit România TV, Președintele Klaus Iohannis se află la Sibiu și nu intenționează să se adreseze protestatarilor sau să li se alăture.

”PSD, PSD, ciuma roșie”, ”DEMISIA” , ”DNA, DNA, să vină să vă ia”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, sunt cele mai des sloganuri auzite în rândul protestatarilor din capitală.

Săptămâna trecută, Iohannis a fost la Universitate, iar pe facebook a postat următorul mesaj: Am fost în Piaţa Universităţii, alături de miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi.