Iohannis sfidează protestatarii de la Universitate. Președintele a refuzat să li se alăture

Iohannis sfidează protestatarii de la Universitate. Președintele a refuzat să li se alăture
loading...

Klaus Iohannis nu mai este interesat de protestele masive din țară care s-au reaprins duminică seară. Peste 30,000 de persoane îl așteptau duminicăs eară pe Președinte în mijlocul lor la Universitate. Însă Klaus Iohannis i-a sfidat complet.

În timp ce peste 30,000 de bucureșteni protestează în București, Iohannis se află la Sibiu. Manifestanții care protestează și la îndemnul lui Iohannis, împotriva grațierii, așteptau ca Președintele să li se alăture așa cum a făcut în urmă cu o săptămână.

Potrivit România TV, Președintele Klaus Iohannis se află la Sibiu și nu intenționează să se adreseze protestatarilor sau să li se alăture.

”PSD, PSD, ciuma roșie”, ”DEMISIA” , ”DNA, DNA, să vină să vă ia”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, sunt cele mai des sloganuri auzite în rândul protestatarilor din capitală.

Săptămâna trecută, Iohannis a fost la Universitate, iar pe facebook a postat următorul mesaj: Am fost în Piaţa Universităţii, alături de miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Smaranda
  Smaranda 30 ianuarie, 2017, 17:33

  Cînd Grindeanu s-o întoarce
  De la CEDO cu „ponoase”
  Eu zic daunele băneşti
  Dumneata să le plăteşti!
  Fiindc-aţi dat-o „la întors”
  După ce-n stradă i-aţi scos
  Pe acei dezinformaţi
  Pe care-i manipulaţi
  Acum sunteţi lămurit
  Că consilierii v-au prostit?
  (Doar şi Prună a calculat
  Cînd Cedo i-ar fi „suflat”
  Ce avem cu toţi de dat)

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<