Klaus Iohannis se lăfăie fără jenă, pe banii românilor, cheltuind cu nemiluita pentru a-și satisface pretențiile de Președinte al României. Președintele a solicitat modernizări radicale la Vila Lac 3, unde a stat Băsescu, iar factura cu costurile lucrărilor de renovare se ridică la peste 1,2 milioane de euro.

Klaus Iohannis seamănă din ce în ce mai mult cu Traian Băsescu. Fostul președinte a cerut ca Vila din Gogol să fie modernizată, altfel nu se mută, iar RA-APPS find nevoită să cheltuiască 300.000 de euro pentru modernizarea vilei. Actualul Președinte al României are pretenții și mai mari. A cerut reamenajarea întregului etaj al Vilei Lac 3, reședința oficială a Președintelui României, astfel încât să aibă parte de un dormitor uriaș de 500 metri pătrați cu deschidere la Lacul Floreasca.

Zis și făcut, numai că toată pofta domnului Iohannis, a costat bugetul de stat fabuloasa sumă de 1,2 milioane de euro.

Puțin i-a păsat Președintelui Iohannis, că în România sunt copii care nu au ce mânca, bătrâni care nu au bani de medicamente.

Pe lângă renovarea de lux a Vilei Lac 3, Iohannis a comandat și un pat special de 3 metri pe trei, din străinătate.

“Are motive, vrea să stea într-un dormitor de 500 metri pătrați cu deschidere spre lac. Vila este în renovare completă, a fost dat jos un perete ca să pună un geam imens. Structura de rezistență a imobilului este afectată total. Își ia un pat din străinătate, unul imens, care nu se face în România”, a spus Vișan la B1 TV.

În prezent, până când toate renovările vor fi finalizate, Klaus Iohannis locuiește în Vila Lac 2.

În plus, Iohannis a cerut Guvernului României să-i cumpere două avioane și un elicopter, pe care să le aibă la dispoziție când pleacă în delegații oficiale.

În primele șase luni de mandat, Klaus Iohannis a cheltuit doar pe deplasări în străinătate, peste 300,000 de euro.

Pe lângă toate astea, Klaus Iohannis vrea să cumpere din banii românilor, și o mașină de lux, cu dotări de ultimă generație, produsă în Germania.

Limuzina Mercedes, un model S-Klasse, costă cel puțin 121.000 de euro și are scaune încălzite electric, sistem de masaj încorporat în scaune, plasmă tv și sistem audio performant.

Așadar Klaus Iohannis vrea lux și cere ca toți să se conformeze cerințelor lui, dar toate pe banii românilor.