Iohannis primeşte o lovitură dură de la Bruxelles! Iată ce acuzaţii i se aduc!

Iohannis primeşte o lovitură dură de la Bruxelles! Iată ce acuzaţii i se aduc!
loading...

Preşedintele României, Klaus Iohannis primeşte o lovitură neaşteptată de la Bruxelles, fix din tabăra sa. Europarlamentarul Cristian Preda îl critică dur pe Iohannis pentru faptul că Preşedintele a cam tras chiulul toată vara. În loc să conducă ţara, Iohannis a stat numai în vacanţe şi plimbări.

Lui Iohannis nu-i prea place munca, lucru observat şi de un oficial de la Bruxelles. Cristian Preda îl ia la bani mărunţi pe Iohannis, făcându-i observaţie pentru faptul că nu prea merge la…muncă.

„In urma cu cateva zile, purtatoarea de cuvant a presedintelui a reactionat la o declaratie a lui Liviu Dragnea. Acesta sugerase ca Iohannise e inca – bine mersi! – in vacanta. Seful PSD a preluat, de fapt, o nemultumire exprimata mai ales in tabara suporterilor sefului statului. Care se simt, in multe momente, abandonati si ii reproseaza celui pe care l-au votat in 2014 ca e absent din viata publica. Cum prima luna de dupa vacanta de vara tocmai s-a incheiat, poate ca e bine sa vada fiecare cat a muncit K. Iohannis in acest interval si sa judece singur. Pentru a usura evaluarea, am preluat mai jos toate informatiile incluse in „agenda presedintelui”, asa cum a fost publicata de catre oficialii de la Cotroceni”, scrie Cristian Preda în editorialul de pe ziare.com.

Eurodeputatul prezintă pe zile, activitatea lui Iohannis, în luna sepembrie:

De pe site-ul institutiei se poate afla chiar si durata interventiilor sefului statului. Iata ce a facut el, zi de zi, in ultima luna:

1-3 septembrie: nimic.
4 septembrie: a semnat 4 decrete
5 septembrie: nimic.
6 septembrie: a semnat 4 decrete.
7-10 septembrie: nimic.

11 septembrie: a vorbit 8 minute si 56 de secunde la deschiderea anului scolar de la Liceul Sincai din Bucuresti.

12 septembrie: a semnat 6 decrete si a asistat (tacut) la depunerea juramantului de catre doi noi ministri.

13 septembrie: a semnat un decret si a inmanat drapele de lupta pentru 11 unitati ISU.

14 septembrie: a semnat un decret, a prezidat sedinta CSAT si a vorbit 4 minute si 22 de secunde sportivilor care plecau la jocurile Invictus.

15 septembrie: a trimis doua mesaje de condoleante.

16 septembrie: a semnat un decret.

17 septembrie: a transmis un mesaj despre furtunile din Banat.18 septembrie: a semnat un comunicat despre aceleasi furtuni, cerand Guvernului sa avertizeze cetatenii.

19 septembrie: a participat la deschiderea sesiunii ONU, a avut doua intrevederi (de cate 30 de minute) cu presedinta Estoniei si cu presedintele Egiptului, a fost la dejunul oferit de secretarul general ONU, a avut doua alte reuniuni de lucru, apoi a mers la doua receptii, oferite de catre Delegatia UE la New York si, respectiv, Donald Trump.

20 septembrie: s-a intalnit cu premierul Moldovei, cu secretarul general al ONU, a vorbit 11 minute si 25 de secunde in fata Adunarii generale a ONU, 5 minute si 40 de secunde la un seminar despre egalitatea de gen si 12 minute si 7 secunde la un forum despre educatie.

21 septembrie: a facut declaratii de 14 minute si 20 de secunde pentru presa romana care l-a insotit la New York, apoi li s-a adresat – pret de 6 minute si 18 secunde – romanilor din Philadelphia.

22-25 septembrie: nimic.

Probabil asta înseamnă pentru Klaus Ioahnnis: România lucrului bine făcut!!!

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Moromete
    Moromete 8 octombrie, 2017, 14:36

    K. Iohannis, pana sa devina presedinte nu a avut functii care sa-l solicite la efort multilateral si intens. Ca profesor, dupa ce-si preda ora punea catalogul in raft si pleca acasa, iar ca primar avea destui ciraci care ii rezolvau problemele. Ca primar el era, vezi Doamne, omul care sfintea locul, ca era neamt si in fata lui nu misca nimeni. Toti munceau, in afara de el. De acolo i se trage, ce spune her Preda.

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<